16.07.2022-10:12 (Son Güncelleme:16.07.2022-10:27)

Galatasaray Nicolai Boilesen'in transferi için devreye girdi!

Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları hız kazanmışken gündeme son olarak sürpriz bir isim daha geldi. Sarı kırmızılıların Danimarkalı savunma oyuncusu Nicolai Boilesen ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. 30 yaşındaki stoperle ilgili gelişmeler merakla takip ediliyor.

Sarı kırmızılılarda transfer gündemi oldukça hareketli geçiyor. Yeni sezonda geçen dönemki hayal kırıklığını yaşamak istemeyen takımda gündeme gelen isimler ise oldukça dikkat çekmekte. Galatasaray kadrosuna pek çok önemli ismi dahil ederken son olarak gündeme gelen oyuncu Nicolai oldu. Danimarkalı yıldızla sarı kırmızılıların yakından ilgilendiği ve oyuncunun transferini bitirmek için kolları sıvadığı öğrenildi.

Oyuncu için kolları sıvadılar

Galatasaray'da yeni sezon öncesi pek çok isim kadroya dahil olurken son olarak gündeme gelen oyunculardan birisi de Nicolai oldu. Sarı kırmızılıların yıldız oyuncuyla ve menajeriyle görüşmelere başladığı ve transferi sonlandırmak üzere olduğu gelen bilgiler arasında yer almakta. Futbolcunun transferinde daha önce Nelson'u aldıkları Kopenhag ile kurulan iyi ilişkilerin olumlu etkisinin olduğu vurgulanıyor. Bu nedenle oyuncunun transferinde hareketli saatler yaşanıyor.


Futbolcunun kariyeri

Futbola Danimarka'nın Brondby takımında başlayan oyuncunun sonraki durağı ise Hollanda ekibi Ajax oldu. Ajax formasını uzun yıllar terleten oyuncu ardından ülkesinin önde gelen takımlarından Kopenhag'a transfer oldu. Futbolcu ayrıca ülkesinin güncel milli futbolcusudur. 30 yaşındaki tecrübeli yıldız stoper dışında sol bek olarak da görev yapmaktadır. Futbolcu kariyerinde ise 4 kez Hollanda Ligi'ni, 3 kez Danimarka Ligi'ni ve 1 kez Hollanda Süper Kupası'nı kazanmıştır. Futbolcuyla son olarak ilgilenen takım ise Galatasaray oldu. Bu anlamda transferde kısa sürede önemli gelişmelerin yaşanması söz konusu. Sarı kırmızılılarda oyuncuyla ilgili gelişmeleri yakından takip etmekteler.

mesutspor79@gmail.com