17.09.2024-21:40 (Son Güncelleme:17.09.2024-21:40)

Galatasaray Gaziantep FK maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 GS Gaziantep Youtube geniş özeti ve maçın golleri 2024

Galatasaray Gaziantep FK maç özeti ve golleri hakkında bilinmesi gereken her şey haberimizde. Son şampiyon Galatasaray’ın Gaziantep FK ile Rams Park’ta oynadığı karşılaşma heyecan dolu anlara ve gollere sahne oldu. İşte Galatasaray Gaziantep FK özetini izlemenin yolu…

Galatasaray Gaziantep FK maç özeti ve golleri 2024

Galatasaray, Süper Lig’in 5. haftasında Gaziantep FK’yı konuk ettiği karşılaşmada 3-1 galip gelerek önemli bir galibiyet aldı. İşte maçın öne çıkan anları:

Barış Alper'den Erken Gol

Maçın hemen başında Galatasaray, rakibi karşısında baskılı bir oyun sergiledi. 11. dakikada Mertens'in pasında topla buluşan Barış Alper Yılmaz, savunmayı geçerek attığı şutla takımını 1-0 öne geçirdi.


Yunus'tan İkinci Gol

dakikada Mertens'in sağ kanattan çevirdiği topu Batshuayi, şık bir pasla Yunus Akgün'e bıraktı. Yakın mesafeden topa düzgün bir vuruş yapan Yunus, skoru 2-0'a getirdi.

Batshuayi Farkı Açtı

İkinci yarıda da Galatasaray ataklarına devam etti. 76. dakikada Kerem Demirbay'ın Barış Alper’e gönderdiği topu Batshuayi boş kaleye yollayarak farkı 3'e çıkardı.

Furkan Soyalp'ten Muhteşem Gol

dakikada Gaziantep FK adına Furkan Soyalp, orta sahadan Muslera'nın kalesini terk ettiğini görerek attığı şutla durumu 3-1'e getirdi. Bu gol, maçın son anlarında gelen tek gol oldu.

Galatasaray Hızlı Başladı, Gaziantep Cevap Veremedi

Maç boyunca etkili bir oyun sergileyen Galatasaray, Gaziantep FK karşısında net bir galibiyet aldı ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

Galatasaray’ın bu galibiyetle ligdeki yükselişi devam ederken, Gaziantep FK ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Galatasaray Gaziantep FK Youtube özet izle

Galatasaray Gaziantep FK maçının özeti Youtube’daki bazı kanallardan ekranlara geliyor. Lakin bu tür kanallar görüntülerde ciddi oynamalar yaparak futbol severlerin keyfini yarıda bırakıyor. Aynı zamanda söz konusu kanalların bu görüntüleri, Süper Lig’in yayın haklarını elinde bulunduran Bein Sports tarafından atılan telif ile izlenemez hale geldiğinden Galatasaray Gaziantep FK maç özetini Bein Sports’un internet sitesinden takip etmenizi öneriyoruz.

muratcankilic@haber365.com.tr