10.12.2021-13:37 (Son Güncelleme:10.12.2021-13:59)

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan UEFA Avrupa Ligi Açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura adını yenilgisiz bir şekilde yazdırmalarının ardından basın mensuplarına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi grubunu yenilgi yüzü görmeden lider bir şekilde tamamlayan temsilcimiz Galatasaray, son olarak İtalya'da oynadığı Lazio karşılaşmasında sahadan golsüz beraberlikle ayrılmıştı.

BURAK ELMAS'TAN AVRUPA AÇIKLAMASI

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, UEFA Avrupa Ligi gruplarını lider olarak tamamlamaları ve bir üst tura geçmeye hak kazanmalarının ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Başta teknik direktörümüz Fatih Terim olmak üzere teknik ekip ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Türkiye için mücadele ediyoruz. Türkiye için bu puanları aldık. Tüm Türk halkına armağan olsun. Daha işimiz yeni başlıyor, bitmedi. Bazı şeylere rağmen Türkiye'yi temsil etmeye devam edeceğiz. İnşallah olur. Biz de elimizden geleni yapıyoruz. Oyuncularımız da elinden geleni yapıyor. Galatasaray olarak Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Tüm Türkiye'ye armağan olsun. Daha iyilerini de yapacağız. Türkiye'de biraz izin verilirse çok daha iyi başarılar yakalayacağız. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr