28.03.2022-09:13 (Son Güncelleme:28.03.2022-09:21)

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, TFF Başkanı Nihat Özdemir'den Türk futboluna son bir iyilik yaparak istifa etmesini istedi

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Burak Elmas'ın sözleri üzerine yaptığı açıklamaya Galatasaray cephesinden yanıt geldi. Sarı kırmızılılar TFF Başkanı Nihat Özdemir'i istifaya davet etti.

Galatasaray Spor Kulübü'nün geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği kongresinde Başkan Burak Elmas'ın Türkiye Futbol Federasyonu ile ilgili olarak yaptığı açıklamalara, federasyondan akşam saatlerinde çok sert bir yanıt gelmişti.

İkili arasında ipler geriliyor...

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas'ı hedef alan ve yalancılıkla suçladığı açıklamalarına, sarı kırmızılılar Başkan Burak Elmas imzalı bir açıklama yaparak yanıt verdi.


Nihat Özdemir hakkında çok sert açıklama!

Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi internet sitesi üzerinden Türkiye Futbol Federasyonu Nihat Özdemir'i istifaya davet ettiği açıklamada ;

' Kulübümüzün demokratik bir şekilde ve tüzüklerimize uygun olarak gerçekleşen Olağan Genel Kurulu sonrası, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı'nın yaptığı açıklamayı hayret ve üzüntüyle okudum. Kendisi, altı kişinin bir arada şahit olduğu bir toplantıda yaşananları hiçbir endişe duymadan yalan olarak nitelemiştir. Asıl yalan budur! Sayın Başkan, asli görevi olan Türk futbolunu yönetmeyi ve çürümüş hakemlik müessesesini ıslah etmeyi başaramadığından, her durumdan ucuz kahramanlık üretmeye çalışmaktadır. Sayın Nihat Özdemir, Türk futboluna son bir iyilik yapın ve istifa edin! Bu vesileyle belirtmek isterim ki yeni yönetimimizin belirleneceği seçimlerimiz tamamlanıp, mazbatamızı devrettiğimiz görevdeki son saniyemize kadar Galatasaray ve adalet için mücadele etmeye devam edeceğiz. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr