19.10.2024-21:17 (Son Güncelleme:19.10.2024-21:17)

Galatasaray, Antalyaspor'u 3-0 Geçti

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Onvo Antalyaspor'u deplasmanda 3-0 mağlup etti.

Galatasaray'ın Farklı Galibiyeti

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, Onvo Antalyaspor'u deplasmanda 3-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Karşılaşmanın Önemli Anları

Maçın 47. dakikasında Onvo Antalyaspor'dan Erdal Rakip, ceza sahası dışından şut çekti ancak Galatasaray kalecisi Muslera topu kontrol etmeyi başardı.

51. dakikada, Antalyaspor'un Berkan Kutlu, sol çaprazdan ortaladı. Ceza alanında Sallai'nin şutunu ise Galatasaray kalecisi Piric, başarılı bir kurtarışla engelledi.

Galatasaray Farkı Artırdı

52. dakikada Galatasaray, Yunus Akgün'ün pasıyla Icardi'nin kaleci Piric'in solundan topu ağlarla buluşturmasıyla farkı 2'ye çıkardı: 0-2.

80. dakikada Osimhen'in attığı gol VAR incelemesi sonrası ofsayt nedeniyle iptal edildi. Daha sonra 89. dakikada Osimhen'in ceza dışından çektiği şut kaleci Piric tarafından kornere gönderildi.

Maçın son anlarında, 90. dakikada Ziyech'in sol kanattan yaptığı ortada Osimhen'in kafa vuruşunu Piric kontrol etti.

Ancak 90+2. dakikada Galatasaray, Ziyech'in kullandığı serbest vuruş sonrasında Osimhen'in röveşata vuruşuyla farkı 3'e çıkardı: 0-3.

Sonuç olarak, Galatasaray karşılaşmayı 3-0'lık skorla kazandı ve ligdeki iddiasını sürdürdü.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Onvo Antalyaspor ile Galatasaray karşılaşması öncesinde İcardi (9) ısınmak için sahaya çıktı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr