16.10.2024-19:49 (Son Güncelleme:16.10.2024-19:49)

Galatasaray, Antalyaspor Maçına Hazırlıklarını Sürdürmeye Devam Ediyor

Galatasaray, Antalyaspor ile oynayacağı maç için Florya Tesisleri'nde antrenman yaparak hazırlıklarına devam etti.

Galatasaray, Antalyaspor Maçının Hazırlıklarını Devam Ettiriyor

Trendyol Süper Lig'in dokuzuncu haftasında Antalyaspor ile karşılaşmaya hazırlanan Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenman gerçekleştirdi.

Antrenman Detayları

Antrenman, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde düzenlendi. İlk bölümü basına açık yapılan idmana, sakatlığı bulunan Barış Alper Yılmaz, sağlık sebepleri nedeniyle dinlendirilen Kerem Demirbay ve Michy Batshuayi ile milli takımlardan geç dönen futbolcular katılmadı. Ancak, Demirbay ve Batshuayi'nin yarın takımla birlikte çalışacağı belirtildi.

Futbol A takım doktoru Yener İnce, Barış Alper Yılmaz'ın milli takımdan sakat döndüğünü açıklayarak, "Çok anormal bir sakatlığı yok ancak tedavisine başladık. En hızlı şekilde iyileşmesi için çalışıyoruz. Süre vermiyorum ama Antalyaspor maçına yetiştirmek için uğraşıyoruz." dedi.

Doğum Günü Kutlaması

Antrenman sırasında, 19 Ekim'de 51 yaşına girecek olan teknik direktör Okan Buruk'un doğum günü kutlandı.

Isınma koşularıyla başlayan idman, 5'e 2 çalışmasıyla devam etti. Futbolcular, sonrasında iki gruba ayrılıp pas çalışması yaptı. İdmanın basına kapalı bölümünde ise Antalyaspor maçı için taktik çalışmaları yapıldı.

Sarı-kırmızılı ekip, yarın saat 18.00'de yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Trendyol Süper Lig'in dokuzuncu haftasında Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, müsabakanın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanla devam etti. Antrenmana Mauro Icardi de katıldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr