11.10.2024-17:16 (Son Güncelleme:11.10.2024-17:16)

G20 Kadın Güçlendirme Toplantısı Brezilya'da Başladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, G20 Kadın Güçlendirme Toplantısı'na katıldı.

G20 Kadının Güçlendirilmesi Çalışma Grubu Toplantısı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, G20 Kadının Güçlendirilmesi Çalışma Grubu Bakanlar Toplantısı'nın açılış oturumuna katılmak için Brezilya'nın başkenti Brazilya'ya ulaştı.

Toplantının Detayları

Etkinlik Serpro isimli merkezde gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde Bakan Göktaş, katılımcı ülkelerin bakanları ve yetkilileriyle kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Konular ve Katılımcılar

Toplantının açılışında Brezilya Kadın Bakanı Cida Gonçalves konuşma yaptı. İklim değişikliğinin kadınlar üzerindeki etkileri, kadınların güçlendirilmesi ve kadına yönelik şiddet gibi önemli konular, düzenlenecek oturumlarda derinlemesine tartışılması planlanıyor.

Türkiye'nin Temsilcisi

Türkiye’yi temsil eden Bakan Göktaş, genel oturumda katılımcılara hitap edecek ve bu doğrultuda ülkemizin kadınların güçlendirilmesine yönelik bakış açısını paylaşacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Brezilya'da G20 Kadının Güçlendirilmesi Çalışma Grubu Bakanlar Toplantısı'nın açılış oturumuna katıldı. Toplantının yapıldığı Serpro'daki etkinlik salonunda Bakan Göktaş, toplantı öncesi bazı katılımcı ülkelerin bakanları ve yetkilileriyle sohbet etti.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr