18.12.2019-08:58
(Son Güncelleme:18.12.2019-08:48)
Fırında levrek nasıl yapılır? Mevsiminde balık yemek isteyenler için hazırladığımız fırında levrek tarifi.
MALZEMELER
- Orta boy levrek (kişi sayısına göre sayıyı ayarlayabilirsiniz)
- 1 adet kuru soğan (2 balık için 1 tane yetiyor)
- 1-2 adet domates
- 1 adet limon
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- Karabiber
- Tuz
- Defne yaprağı (tercihe bağlı)
YAPILIŞI
- Levrekleri temizletip yıkayalım.
- Fırın tepsisine yağlı kağıt sererek levrekleri üzerine yerleştirelim.
- Balıkların içine ve üzerine azar azar zeytinyağı gezdirelim. Tuz ve karabiber serpelim.
- Soğanları, domatesi ve limonu dilimleyerek balıkların içine yerleştirip fırına sürelim.
- 160 derecede 45-50 dakika kadar pişirelim.
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.
Haber365
bilgi@haber365.com.tr
DİĞER Kadın HABERLERİ