28.08.2024-09:37 (Son Güncelleme:28.08.2024-09:37)

FETÖ'ye Yönelik 11 İlde Operasyon Yapıldı: 20 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ''Kıskaç-25'' operasyonları kapsamında, 11 ilde FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 20 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

Fettullah Gülen terör örgütüne yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ''kıskaç-25'' operasyonları kapsamında 11 ilde operasyon yapıldığını ve 20 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı, İstihbarat Başkanlığı ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde 11 ilde FETÖ'ye yönelik 'Kıskaç-25' operasyonları düzenlendiğini belirtti.

Operasyon Yapılan İller

11 ilde eş zamanlı gerçekleşen iller; Adana, Ankara, Antalya, Çorum, Elazığ, İstanbul, İzmir, Ordu, Samsun, Kahramanmaraş ve Van'da operasyonlar düzenlendi.

ByLock Kullanıcısı Yakalandı

Gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında örgütün sözde askeri mahrem yapılanmasında yer alan, ByLock kullanıcısı ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan 20 şüpheli yakalandı.

Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki FETÖ'cülere göz açtırmayacağız. Terör örgütleri ve onların iş birlikçilerine karşı operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek" dedi.


damlaeroglu@haber365.com.tr