12.07.2021-19:17 (Son Güncelleme:12.07.2021-19:17)

FETÖ'nün Sözde Orta Asya sorumlusu Orhan İnandı Tutuklandı

MİT'in başarılı operasyonu ile Türkiye'ye getirilen Fetullahçı Terör Örgütü'nün sözde Orta Asya sorumlusu Orhan İnandı, tutuklandı.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığının başarılı operasyonu ile Türkiye'ye getirilen Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sözde Orta Asya genel sorumlusu son dakika gelen habere göre, Orhan İnandı tutuklandı.

MİT operasyonu ile Türkiye'ye getirilen Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sözde Orta Asya sorumlusu Orhan İnandı, ''silahlı terör örgütü yöneticiliği'' suçundan tutuklandı.

FETÖ'nün sözde Orta Asya genel sorumlusu Orhan İnandı, MİT'in yürüttüğü çalışma ile Türkiye'ye getirilerek 5 Temmuz tarihinde adli makamlara teslim edilmişti.

SÖZDE ORTA ASYA SORUMLUSU OLDUGUNU KABUL ETTİ

Son dakika haberine göre, FETÖ'nün sözde Orta Asya sorumlusu Orhan İnandı'nın firari örgüt üyelerine Kırgızistan pasaportu temin ettiği ve örgütün parasını yönettiği tespit edildi.

Orhan İnandı'nın FETÖ'nün sözde Orta Asya sorumlusu olduğunu kabul ettiği belirtildi. Orhan İnandı'nın, FETÖ elebaşı Gülen'in kaldığı Pensilvanya'daki örgüt yapısı ve bağlantıları, örgütün diğer üyeleri ve faaliyetleri ile ilgili detaylı bilgiler verdiği belirtildi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr