21.10.2024-22:39 (Son Güncelleme:21.10.2024-22:39)

FETÖ Üyeleri Gülen'in Ölümünün Ardından Pennsylvania'da Toplanıyor

FETÖ elebaşı Gülen'in ölümü sonrası Pennsylvania'daki çiftliğinde hareketlilik artarken güvenlik önlemleri yükseldi.

Gülen'in Vefatının Ardından FETÖ Mensupları Çiftlikte Toplanıyor

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen'in ölüm haberi, örgüt-seyircilerini harekete geçirdi. Gülen'in Pennsylvania'daki çiftliğine olan ziyaretler artarken, güvenlik önlemleri de sıkılaştırıldı.

Güvenlik Taramaları ve Ziyaretçi Yoğunluğu

Güvenlik kontrol noktalarında tarama işlemlerinden geçen birçok FETÖ mensubunun, öğle saatlerinde Gülen’in Saylorsburg'daki çiftliğine kadar ulaştığı gözlemlendi. Bu durum, çiftlik çevresinde belirgin bir kalabalık oluşturdu.

Diğer İkamette Hem Hareketlilik Hem Güvenlik Kontrolü

Öte yandan, AA kamerasıyla yapılan havadan görüntülemede, Gülen'in kaybolduğu söylenen bir başka evinde herhangi bir faaliyet olmadığı belirlendi. Ancak, bu evin bahçesinde askeri kamuflaj giymiş bir kişinin düşmanı sürekli gözetlemesi dikkat çekti.

Hareketlerin ve Güvenlik Önlemlerinin Artması şeklindeki gözlemler, FETÖ mensuplarının bu dönemde bir araya geldiğinin ve güvenlik önlemlerinin artırıldığının sinyallerini veriyor.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğünün açıklanmasının ardından elebaşının Pennsylvania'da bulunan çiftliğine gelenlerin sayısı artıyor. Öte yandan AA kameramanının havadan görüntülediği ve Gülen'in, ölümüne yakın son günlerinde kaçırıldığı belirtilen aynı bölgedeki diğer evinde ise herhangi bir hareket gözlenmedi. Ancak, söz konusu evin bahçesinde askeri kamuflajlı ve silahlı bir kişinin çevreyi sürekli kontrol etmesi dikkati çekti.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr