21.10.2024-17:35 (Son Güncelleme:21.10.2024-17:35)

FETÖ Elebaşı'nın Ölümü: Şehit Oğlu Metehan Çoban'ın Duyguları

15 Temmuz şehidi Ümit Çoban'ın oğlu Metehan Çoban, FETÖ elebaşının ölümü üzerine görüşlerini paylaştı.

FETÖ Elebaşı'nın Ölümüne İlişkin Duygularını Paylaştı

15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Ümit Çoban'ın oğlu Metehan Çoban, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümünün ardından duygularını dile getirdi. Çoban, FETÖ liderinin ölümü ile ilgili, "Öğrendiğimde mutlu oldum ama yargılanmadan, yaptıklarının hesabını vermeden öldüğü için mutluluğumuz buruk oldu." şeklinde konuştu.

İlk Tepkisi: Mutluluk ve Üzüntü

Metehan Çoban, sabah uyandığında sosyal medya üzerinden Gülen'in ölüm haberini aldığını belirtti. "Bu kadar insanın canını acıttı, bu kadar nesli zehirledi. Öldüğü için mutluyuz, ateşi bol olsun" ifadelerini kullandı. Şehit yakınları olarak, Gülen'in yargılanıp idam edilmesini istediklerini vurguladı.

Devletin Mücadelesi ve Gelecek Beklentileri

Çoban, Cumhurbaşkanı'nın FETÖ ile mücadelesini övdü ancak "Kripto FETÖ'cülerin olma ihtimali yüksek" dedi. Gülen'in ölümünün, FETÖ sempatizanları arasında provokasyonlara yol açabileceğini belirten Metehan Çoban, devletin bu konuda dikkatli olmasını ve FETÖ'ye sempati duyanların da adalet önünde hesap vermesini istedi.

Son olarak, 15 Temmuz gecesinde şehit olanların ruhlarına rahmet dileyen Metehan Çoban, gazilerin ve şehit yakınlarının huzurlu bir yaşam sürmeleri temennisinde bulundu.

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde darbeciler tarafından açılan ateş sonucu şehit olan yüzme antrenörü Ümit Çoban'ın oğlu Metehan Çoban (fotoğrafta), FETÖ elebaşı Gülen'in ölüm haberini aldığında yaşadıklarını AA muhabirine anlattı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr