24.10.2024-23:28 (Son Güncelleme:24.10.2024-23:28)

FETÖ Elebaşı Gülen'in Cenazesine Katılanların Yüz Gizleme Çabaları

FETÖ elebaşı Gülen'in cenazesine katılanlar, yüzlerini gizlemek için çeşitli önlemler aldı.

FETÖ Elebaşı Gülen'in Cenazesine Yoğun İlgi

20 Ekim'de hayatını kaybeden Fetullah Gülen için düzenlenen cenaze töreni, ABD'nin New Jersey eyaletindeki Skylands Stadium'da gerçekleşti.

Yüz Gizleme Çabaları Dikkat Çekti

Cenazeye katılan FETÖ mensuplarının bir kısmı, yüzlerini gizlemek amacıyla şapka, gözlük ve maske gibi aksesuarlar kullandı. Bunun sebebi, kendilerini güvenlik ve basından korumak istemeleri olarak değerlendirildi.

Tören Bilgileri Gizli Kalması İstendi

Gülen'in cenazesi için düzenlenecek yerin bilgileri, son dakikaya kadar gizli tutuldu. Ancak, yakın saatlerde örgütün WhatsApp gruplarından katılımcılara bilgilendirme mesajı gönderildi. Mesajda, "Maske, şapka ve gözlük takın. Türk basını orada olacak. Güvenlik önlemleri alınacak. QR kodu ile stadyuma giriş yapılacak" ifadeleri dikkat çekti.

Güvenlik Önlemleri Alındı

Öğle saatlerinde stadyuma gelen FETÖ üyelerinin bazılarının göz bölgeleri hariç, yüzlerini tamamen kapattığı gözlemlendi. Sarı yelek giymiş bazı kişiler basın mensuplarını görünce yüzlerini elleriyle kapatmaya çalıştı.

ABD'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in New Jersey eyaletindeki Skylands Stadium ismindeki spor kompleksinde cenazesine katılan FETÖ mensuplarından bir bölümü, taktıkları şapka, gözlük ve maskelerle yüzlerini gizlemeye çalıştı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr