13.10.2024-18:26 (Son Güncelleme:13.10.2024-18:26)

Fethiye'deki Kelebekler Vadisi Açık Su Yüzme Yarışı Büyük İlgi Gördü

Fethiye'de düzenlenen Uluslararası Açık Su Yüzme Yarışı'na 485 sporcu katıldı ve kadınlar ile erkeklerde kazananlar belirlendi.

Fethiye'de Açık Su Yüzme Yarışı Gerçekleştirildi

Muğla'nın gözde ilçesi Fethiye, "5. Uluslararası Fethiye Spor Festivali" kapsamında Kelebekler Vadisi ve Ölüdeniz'in muhteşem manzarasında Açık Su Yüzme Yarışı'na ev sahipliği yaptı.

Sporcular Kulaç Kuluçladılar

Fethiye Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen etkinliğin ikinci haftasında, 485 sporcu 6.000 metrelik zorlu parkurda mücadele etti.

Kazananlar Belli Oldu

Yarışta genel klasmanda kadınlarda Zeynep Balto, erkeklerde ise Ögeday Samatlı birinci olarak başarılı performanslarını sergiledi.

Sporcuların Görüşleri

Zeynep Balto, yarışı değerlendiren gazetecilere, "Bu benim için çok güzel bir deneyimdi. Yüzmek oldukça keyifliydi," dedi. Ögeday Samatlı ise daha önce benzer yarışmalara katıldığını ancak Fethiye'deki parkurun etkileyici olduğunu ifade etti. Samatlı, "Yüzerken manzarayı izlemek de bir o kadar zevkli. Katılan tüm sporcuları tebrik ediyorum," sözlerini ekledi.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde "5. Uluslararası Fethiye Spor Festivali" kapsamında Kelebekler Vadisi-Ölüdeniz Açık Su Yüzme Yarışı gerçekleştirildi. Fethiye Gençlik ve Spor Müdürlüğünce düzenlenen festivalin ikinci haftasında gerçekleştirilen yarışa 485 sporcu katıldı. Sporcular, 6 bin metrelik parkurda kulaç attı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr