27.10.2024-21:49 (Son Güncelleme:27.10.2024-21:49)

Fenerbahçe'ye Deplasman Maçında Sipay Bodrum FK'nın Performans Değerlendirmesi

Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Fenerbahçe karşısında yaşanan zorlukları ve geleceğe dair umutlarını aktardı.

Fenerbahçe-Sipay Bodrum FK Maçının Ardından

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, Sipay Bodrum FK'ya deplasmanda 2-0 üstünlük sağladı. Sipay Bodrum FK teknik direktörü İsmet Taşdemir, müsabakanın ardından basın toplantısında takımının karşılaştığı zorlukları değerlendirdi.

Maçın Zorlukları

İlk yarıda yedikleri golün takım üzerindeki olumsuz etkilerini vurgulayan Taşdemir, "Her açıdan zor bir müsabakaydı. Talihsiz ve bireysel bir hatadan kaynaklanan gol, gardımızı düşürdü. Bir ara toparlanabilsek de Fenerbahçe'nin iyi bir oyun sergileyen oyunculardan kurulu arka bölgesi karşısında zorlandık." dedi.

Gelecek Üzerine Umutlar

Maçın ikinci yarısında yedikleri ikinci golün ardından maçın kontrolünü kaybettiklerini belirten Taşdemir, "Yapabildiklerimizi yeterince sahaya yansıtamadık ve mağlup ayrıldık. Bu maçı geride bırakarak, önümüzdeki karşılaşmalara odaklanacağız," ifadelerini kullandı.

Ligdeki Durum ve İstatistikler

Büyük takımlar arasında açılan farkları değerlendiren Taşdemir, "Ligde birçok takım arasında belirgin bir makas olduğunu söyleyebilirim. Ancak futbolun sahada oynanması gerektiğine ve iyi organize olan takımların bu makası kapatabileceğine inanıyorum," şeklinde konuştu. Özellikle Samsunspor gibi takımları tebrik ettiğini ekledi.

Bununla birlikte, takımının topa sahip olma oranlarının düşüklüğüne dikkat çeken Taşdemir, "Sezon başından bu yana, statisklerimize göre topa sahip olma oranı en düşük takımlardan biriyiz. Çaykur Rizespor karşısında 33 kez topla buluşmamıza rağmen şut atamamak gibi sorunlarımız var. 7 oyuncumuzun Trendyol 1. Lig'de forma giymesi, gelişmemiz adına atılan bir adım. Bu durumu bahane olarak görmüyoruz, sürekli gelişmeye devam edeceğiz," diyerek sözlerini tamamladı.

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe ile Sipay Bodrum FK takımları Ülker Stadı'nda karşılaştı. Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr