10.12.2021-13:38 (Son Güncelleme:10.12.2021-13:52)

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde Muhtemel Rakipleri!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu son karşılaşmasında Eintracht Frankfurt'u konuk etti. Grubunu 3. sırada tamamlayan ve UEFA Konferans Ligi'ne gitmesi belli olan Fenerbahçe, rakiplerini beklemeye başladı.

Temsilcilerimizden Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu son karşılaşamasında Alman ekibi Eintracht Frankfurt'u evinde ağırladı. Grubunu 3. sırada bitiren sarı lacivertliler, UEFA Konferas Ligi'ne gidecek. Sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan sarı lacivertliler, Avrupa Ligi defterini kapattı. Fenerbahçe takımı ve Fenerbahçeli taraftarlar Avrupa'nın 3 numaralı kupası olan UEFA Konferans Ligi'nde karşılacaşakları rakiplerini beklemeye başladılar. Fenerbahçe'nin, UEFA Konferans Ligi muhtemel rakipleriniz sizler için derledik.

FENERBAHÇE RAKİBİNİ BEKLEMEYE BAŞLADI

UEFA Avrupa Ligi'nde Eintracht Frankfurt, Olympiakos ve Royal Antwerp ile birlikte D Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe, son karşılaşmasına çıktı. Grubunda üçüncü olarak Konferans Ligi'ne gitmesi beklenen Fenerbahçe, 1-1 sona eren Frankfurt maçı sonrası Avrupa Ligi'nde yola devam edemeyecek. Kanarya, yoluna Avrupa'nın 3 numaralı kupası olan Konferans Ligi'nde mücadele edecek. İlk kez bu sezon düzenlenmeye başlayan UEFA'nın yeni turnuvasında temsilcimizin rakipleri ise belli oldu.
Avrupa Ligi'nde son karşılaşmasını oynayan Fenerbahçe, yoluna Konferans Ligi'nde devam edecek. İlk kez bu yıl düzenlenmeye başlayan UEFA'nın yeni turnuvasında muhtemel takımlar, dün akşamki maçların ardından netleşti. Fenerbahçe Konferans Ligi'ndeki grup ikincilerinden biriyle eşleşicek.
Grubunda 2. sırada bitiren takımlara bakıldığında sarı lacivertlilerin muhtemel rakipleri ise şöyle:
Maccabi Tel-Aviv (İsrail)
Partizan (Sırbistan)
Bodo/Glimt (Norveç)
Randers (Danimarka)
Slavia Prag (Çekya)
PAOK (Yunanistan)
Vitesse (Hollanda)
Karabağ (Azerbaycan)

UEFA KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ TARİHİ

UEFA Konferans Ligi'nde play-off kuraları 13 Aralık'ta çekilecek ve Fenerbahçe'nin rakibi belli olmuş olacak. Play-off maçları ise 17 ve 24 Şubat tarihlerinden eleme usulüne göre oynanacak. Kura çekiminin resmi yayıncısı ise Exxeb platformu olacak. Kura çekiminin saati ise henüz netlik kazanmadı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr