10.06.2022-12:37 (Son Güncelleme:10.06.2022-12:43)

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Vedat Muriqi attığı gollerle Kosova'ya galibiyeti getirdi!

Uluslar C Ligi 2. Grup 3. karşılaşmasında Kosova sahasında Kuzey İrlanda'yı 3-2 mağlup etti. Ev sahibi takımda ise bir dönem Fenerbahçe formasını da terleten Vedat Muriqi attığı 2 golle yıldızlaşmayı başardı.

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin bir dönem formasını terleten Vedat Muriqi ile ilgili oldukça dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Golcü oyuncu en son ülkesi için attığı gollerle büyük yankı uyandırdı.

Golleriyle büyük ses getirdi

Uluslar C Ligi 2. Grup 3. karşılaşmasında Kosova Kuzey İrlanda ile Fadil Vokrri Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Kosova mücadeleden 3-2'lik galibiyetle ayrılırken puanını 6 yaparak Yunanistan'ın ardından ikinci sıraya yerleşmeyi başardı. Ev sahibi takımın gollerini 9 ve 52'de Vedat Muriqi, 19'da ise Konyasporlu Bytgi attı. Konuk takımda ise Lavery 45'te Ballard 83'de fileleri havalandırdı. Kosova'nın, Kuzey İrlanda aldığı galibiyette ev sahibinin gollerini atan Vedat Muriqi büyük alkış aldı.


Türkiye'ye geleceği konuşuluyordu

Kosovalı golcü Vedat Muriqi'nin adı ara transfer döneminde yoğun bir şekilde Fenerbahçe ile geçmişti fakat yıldız oyuncunun transferdeki durağı İspanyol ekibi Mallorca olmuştu.

mesutspor79@gmail.com