28.06.2024-12:49 (Son Güncelleme:28.06.2024-12:58)

Fenerbahçe’den 20 Milyon Liralık Transfer! Jose Mourinho ve Ali Koç Harekete Geçti

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde sürdürüyor ve transfer çalışmalarında hız kesmiyor.

>Sarı-lacivertliler, kısa süre önce Fatih Karagümrük forması giyen 23 yaşındaki sol bek oyuncusu Levent Mercan ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını duyurmuştu. Bu anlaşmanın hemen ardından Avrupa basınında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

>Mourinho'nun İstediği Lazar Samardzic İçin Anlaşma Sağlandı>İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Fenerbahçe, Udinese'nin genç yeteneği Lazar Samardzic için 20 milyon euro'luk bir teklif yaptı ve iki kulüp arasında anlaşma sağlandı. Mourinho'nun özellikle istediği oyuncuların başında gelen Samardzic, Fenerbahçe'nin transfer listesindeki öncelikli isimlerden biri oldu.

>Tadic'in İkna Gücü

>Fenerbahçe yönetimi, Lazar Samardzic ile maaş konusunda da anlaşma sağladı. Takım kaptanı Dusan Tadic'in devreye girerek yıldız oyuncuyu ikna ettiği belirtiliyor. Önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklanması beklenen bu transfer, Fenerbahçe'nin yeni sezonda iddialı bir kadro kurma yolundaki önemli hamlelerinden biri olacak.

yareneryilmaz@haber365.com.tr