24.09.2024-15:42 (Son Güncelleme:24.09.2024-15:42)

Fenerbahçe'de Mourinho Rüzgarı: İlk 11 Değişecek!

Galatasaray derbisinde büyük bir hayal kırıklığına uğrayan teknik adam Jose Mourinho'nun, Union Saint-Gilloise maçında ilk 11'de değişiklik yapması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray derbisinde mağlubiyet alarak taraftarda hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe'de, teknik direktör Jose Mourinho yeni hamleler atmaya hazırlanıyor. >UEFA Avrupa Ligi'ndeki Union Saint-Gilloise maçında galibiyet almak ve moralleri üst seviyeye çıkarmak isteyen tecrübeli teknik adamın kadroda bazı değişikliklere gitmesi bekleniyor.

Mourinho'nun Öncelikleri

Sezon başından beri çift forvetle karşılaşmalara çıkan sarı-lacivertlilerin, bu kez orta sahada değişikliğe gideceği düşünülüyor. >Fenerbahçe teknik direktörü Mourinho'nun Fred'in performansından gayet memnun olduğu ve onu asla göz ardı etmeyeceği, İsmail Yüksek'i ise yedekte bırakıp, yeni transfer Sofyan Amrabat'a şans vermesi bekleniyor.

Edin Dzeko'nun Dikkat çeken Performansı

Galatasaray ve Fenerbahçe derbisine damga vuran ve Fenerbahçe kaybetse bile oyundaki performansıyla akıllarda kalan bir diğer isim Edin Dzeko oldu. Sarı-lacivertli yönetimin büyük umutlarla Sevilla'dan 20 milyon Euro karşılığında transfer ettiği En-Nesyri, bir türlü kendisinden beklenen performansı gösteremedi. Özellikle de derbide ön planda olması beklenen futbolcu, kaçırdığı gol fırsatlarıyla büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Cengiz Ünder Antrenmanda Parladı

Teknik adam Jose Mourinho'nun göz ardı ettiği Cengiz Ünder ise, antrenmandaki performansıyla büyük bir beğeni topladı. Mourinho'nun, başarılı performansı dolayısıyla Avrupa listesine eklettiği Cengiz Ünder'e daha fazla forma şansı vermesi bekleniyor. Geçen sezon 24 maçta forma giyen Cengiz Ünder, bu sezon yalnızca Çaykur Rizespor karşılaşmasında 12 dakika sahada kalabilmiş ve derbide ilk kez oynamıştı.

damlaeroglu@haber365.com.tr