06.05.2022-11:30 (Son Güncelleme:06.05.2022-11:30)

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Beşiktaş derbisi öncesi motivasyon toplantısı!

Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, Pazar günü oynayacakları Beşiktaş derbisi öncesinde futbolcularına yol kazası yaşamak istemediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Dolmabahçe'de oynanacak olan derbi karşılaşmasında Beşiktaş'ın konuğu olacak olan Fenerbahçe'de hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Kanarya taraftara açık antrenman yapacak

Cumartesi gerçekleştireceği antrenmanı Kadiköy'de taraftarlarına açık olarak yapacağını açıklayan sarı lacivertlilerde hedef son haftalarda yakalanan galibiyet serisini derbi karşılaşmasında da sürdürmek.


İsmail Kartal'dan motivasyon toplantısı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını gerçekleştirdikleri antrenmanın ardından futbolcularıyla bir motivasyon toplantısı gerçekleştirdi. İsmail Kartal, yaptığı toplantıda ;

' Eğer yol kazası yaşamak istemiyorsak, Beşiktaş maçını da kazanmak zorundayız. Ben sizin ortaya koyduğunuz savaşçı ruhu ve kazanma azminizi görüyor ve takdir ediyorum. Şimdi konuşmak değil, çalışmak zamanı. Rakibe saygı çerçevesinde çıkın elinizden geleni yapın. ' ifadelerini kullandı.

serkan.morova@haber365.com.tr