02.03.2022-15:11 (Son Güncelleme:03.03.2022-09:40)

Fenerbahçe'de Attila Szalai takımdan ayrılacak mı? Hakkında çıkan transfer haberleri hakkında çarpıcı sözler söyledi!

Fenerbahçe'de son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Attila Szalai, hakkında çıkan transfer haberleri ile ilgili olarak bugün düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarla dikkat çekti.

Spor Toto Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Konferans Ligi'nde bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe'de haftalardır devam eden kötü gidişat son maçlarda toparlanmış gibi gözüküyor. Sarı lacivertli ekip son 3 haftada 3 galibiyet alırken takımda moraller yükseldi.

Sezon öncesinde ve ara transfer döneminde adı sık sık farklı kulüplerle anılan, takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe'nin Macar yıldızı Attila Szalai, son dönemde iyice artan bu haberlerin ardından bugün bir basın toplantısı düzenledi.

Fenerbahçe'nin Macar yıldızı Attila Szalai, düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

'Daha iyi olmamız gerekiyordu...'

Öncellikle herkese merhaba, son maçı kazanmamız herkesi çok mutlu etti ve önemli bir 3 puandı. Son 3 maçımızda 3 galibiyet aldık. Pazar günü oynayacağımız önemli maç için hazırlanıyoruz. Tabii ki son dakika attığımız golle aldığımız galibiyet bizim için çok değerliydi. Bizim için kritik bir galibiyetti. Atmosferden şu an çok daha iyi, geçmişte aldığımız sonuçlar iyi değildi. Türkiye Kupası ve Konferans Ligi'nden elendik. Kafamızı kaldırmamız ve daha iyi olmamız gerekiyordu.


'Nerede oynarsam oynayayım en iyisini veririm!'

Maalesef sol bek pozisyonunda oynayan takım arkadaşlarım sakat olduğu için o maçta sol bek oynadım. Nerede oynarsam oynayayım en iyimi ortaya koymak istiyorum. Pozisyondan ziyade takımın aldığı sonuç önemli. Geçmiş maçlara bakarsak mükemmel performans ortaya koyduğumuz söyleyemem. Bunu da elimden geldiğince göstermeye çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

Hakkında çıkan transfer haberleri hakkında

Transfer haberleri çok sık gündeme geliyor, ben böyle şeyleri düşünmüyorum. Böyle şeylere odaklı birisi değilim, bu tip dedikodulara aldırış etmiyorum. Her gün sıkı bir şekilde çalışıyorum, kendimi geliştirebilmek için, zaten en önemlisi bu...

Genç yıldız Arda Güler'in geleceği ile ilgili olarak...

Herkes gayet iyi biliyor Arda mükemmel bir futbolcu, topla müthiş yeteneği var. İyi bir karakteri olduğunu da rahatlıkla söyleyebilirim. Sürekli futbolla ilgili sorular soruyor, fitness ile ilgili, besin konusunda her şeyi soruyor. Gerçekten yüksek potansiyeli var, şu an da iyi yolda olduğunu söyleyebilirim. Arda gibi genç yetenekler üstünden fazla baskı yaratmamak gerekiyor. Söylemiş olduğum gibi iyi bir karakteri var ve iyi bir futbolcu...

Macar yıldız taraftarlara seslendi!

Bizler kulüp tarihinin farkında olan insanlarız. Son yıllarda şampiyonluğu elde edemedik ama bu bizim en büyük arzumuz. Bizlerde taraftarın isteğinin farkındayız. Şampiyonluğu kazanmak en büyük isteğimiz. Ben taraftarın desteklerini bekliyorum. Umuyorum onların destekleriyle birlikte iyi bir oyun ve iyi bir sonuç ortaya koyarız.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr