02.07.2024-10:03 (Son Güncelleme:02.07.2024-16:31)

Fenerbahçe transferde mutlu sona ulaştı: Milli oyuncuyla 3+1 yıllık sözleşme imzalandı

Fenerbahçe, geçen sezon takımda kiralık forma giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü’nün takımı Atletico Madrid ile anlaştı ve oyuncuyla 3+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Geçtiğimiz sezon Atletico Madrid’den kiralık olarak Fenerbahçe’ye katılan milli takım oyuncusu Çağlar Söyüncü, sarı lacivertlilere bonservisiyle katıldı. Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'nün transferi konusunda Atletico Madrid ile anlaşmaya vardı ve oyuncunun sarı-lacivertli takıma katıldığını resmen duyurdu.

Çağlar Söyüncü bonservisiyle Fenerbahçe’de

Kulüpten yapılan açıklamada, geçen sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Çağlar Söyüncü'nün bonservisinin alındığı ve milli futbolcu ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi. Açıklamada, "Geçtiğimiz sezon kiralık olarak formamızı giyen milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü'nün transferi için Atletico Madrid ve oyuncu ile anlaşmaya varılmıştır. Çağlar, kendisini 3+1 yıllığına renklerimize bağlayan imzayı atmıştır." denildi.


28 yaşındaki stoper, Fenerbahçe formasıyla geçen sezon 16 maçta 2 gol atmıştı. Transferin mali detayları hakkında yapılan bilgilendirmeye göre, Fenerbahçe Çağlar Söyüncü için Atletico Madrid'e 8.5 milyon euro ödeyecek ve bu ödeme 4 yıl içinde 7 taksitte yapılacak.

Geçen sezonun ikinci yarısında Atletico Madrid'den kiralanan ve takımda kalması istenen Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çekmişti.

yareneryilmaz@haber365.com.tr