27.10.2024-22:19 (Son Güncelleme:27.10.2024-22:19)

Fenerbahçe, Sipay Bodrum FK'yi Geçti: Jose Mourinho'nun Maç Değerlendirmesi

Fenerbahçe, Sipay Bodrum FK ile yaptığı maçta galibiyeti hak ettiğini belirten Jose Mourinho, Trabzonspor maçına odaklandıklarını söyledi.

Fenerbahçe, Sipay Bodrum FK'yi 2-0 Yendi

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, Sipay Bodrum FK ile karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu’nda oynanan maçı 2-0’lık skorla kazanan Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jose Mourinho, galibiyeti hak ettiklerini dile getirdi.

Mourinho'dan Teşekkür ve Bayram Tebriği

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Portekizli teknik direktör, Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir'e toplantının kısa sürmesiyle ilgili teşekkür etti. Ayrıca, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Türk halkını kutladığını belirterek, "Burada çalışan ve bu ülkeyi seven biri olarak hepinizi tebrik ediyorum" dedi.

Trabzonspor Maçına Hazırlık

Mourinho, önümüzdeki hafta oynanacak Trabzonspor maçına da değinerek, "Fenerbahçe için önemli olan bir maça gidiyoruz. Ben, bu maç için kendimi adapte etmem gerektiğini biliyorum. Geçen yıl yaşananları düşünmüyorum. Önemli olan sadece maçı kazanmak" ifadelerini kullandı.

Pozisyonları Değerlendirirken

Mourinho, Sipay Bodrum FK karşısında daha fazla pozisyon üretmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Bugün kazanmayı hak eden taraf bizdik ama sonuç daha farklı olabilirdi. Fakat bu kadar çok pozisyon üretip değerlendirememek üzücü oldu" diye konuştu. Oyuncularının performanslarını dikkate alarak kadroda değişiklikler yaptığını vurguladı.

Paso Hataları ve Yorgunluk Üzerine Düşünceler

Maç esnasında pas tercihleri hakkında değerlendirme yapan Mourinho, "Çok fazla pas hatası yaptığımızı düşünmüyorum, ama bitirici pozisyonlarda eksikliklerimiz vardı" dedi. Ayrıca, yorgunluk durumuna da dikkat çekerek, diğer rakiplerin daha dinç olduğu için daha az hata yapacağını belirtti.

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe ile Sipay Bodrum FK takımları Ülker Stadı'nda karşılaştı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr