13.10.2024-17:27 (Son Güncelleme:13.10.2024-17:27)

Fenerbahçe Petrol Ofisi Derbi Zaferiyle Öne Çıkıyor

Fenerbahçe Petrol Ofisi, Galatasaray Petrol Ofisi'ni 2-0 yenerek şampiyonluk hedefini güçlendirdi.

Fenerbahçe Petrol Ofisi Galatasaray Petrol Ofisi Derbisinde Galip Geldi

Türk kadın futbolunun önde gelen karşılaşmalarından biri olan Fenerbahçe Petrol Ofisi ile Galatasaray Petrol Ofisi arasındaki derbi, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde oynandı. Sarı-lacivertli takım, mücadeleyi 2-0’lık skorla kazanarak önemli bir galibiyet elde etti.

Teknik Direktörden Şampiyonluk Mesajı

Fenerbahçe Petrol Ofisi'nin teknik direktörü Gökhan Bozkaya, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Geçen sezon kaybettiğimiz şampiyonluğu bu yıl alacağımıza inanıyorum" dedi. Bozkaya, ayrıca takımının performansından memnun olduğunu ve taraftarlara teşekkür etti.

Gol Sevinci

Maçta ilk golü atan futbolcu Ümran Özev, "Gol attığım için çok mutluyum. Bu gol hayatımın en güzel gollerinden biriydi. Galatasaray’ı yenmek bizim için büyük bir başarı. Şampiyon olmak için elimizden geleni yapıyoruz" açıklamalarında bulundu.

Kaptandan Güçlü Mesajlar

Takım kaptanı Yağmur Uraz, maçın genelinde topa hâkim olduklarını ve iyi bir oyun sergilediklerini belirtti. Uraz, "Taraftarlarımıza da özel bir teşekkür borçluyuz. Bu soğuk havada yanımızda oldular ve bizi motive ettiler. Biz de onlara karşılık vermek için sahada en iyi performansı göstermeye çalışıyoruz" sözlerini kullandı.

Fenerbahçe Petrol Ofisi, bu önemli galibiyetle sezona iyi bir başlangıç yapmış oldu ve şampiyonluk yolunda iddialı bir adım daha attı.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 6. haftasındaki derbi maçta Fenerbahçe Petrol Ofisi ile Galatasaray Petrol Ofisi takımları, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde karşılaştı. Fenerbahçe Petrol Ofisi Teknik Direktörü Gökhan Bozkaya, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr