15.10.2024-23:49 (Son Güncelleme:15.10.2024-23:50)

Fenerbahçe Beko Kızılyıldız Maçında Savunma Problemleri

Fenerbahçe Beko, Kızılyıldız'a mağlup oldu; başantrenör Jasikevicius, savunma sorunlarına dikkat çekti.

Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız Maçının Ardından

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, THY Avrupa Ligi'nin üçüncü haftasında Sırbistan'ın Kızılyıldız takımına 76-57 mağlup oldukları maç sonrası açıklamalarda bulundu. Jasikevicius, maç sırasında yaşanan sorunlara dikkat çekerek, "Böyle bir ortamda onları 80 sayının altında tutmamız mucizeydi," şeklinde konuştu.

Maçın Değerlendirmesi

Litvanyalı teknik direktör, Kızılyıldız'ı galibiyetleri için tebrik ederken, "Sahada daha iyi olan taraf onlardı. Birçok alanda iyilerdi, bizden hızlılardı. Bizim savunmamız iyiydi. Ancak doğru kararlar almadık," ifadelerini kullandı. Ayrıca, takımın yaptığı top kayıplarına değinerek, "Sadece ikinci çeyrekte yaptığımız top kayıplarında 12 sayı ürettiler. Bu sadece konsantrasyon değil, her alanda sorunlar yaşadık," dedi.

Taraftar Tepkisi Üzerine

Maç sırasında dördüncü periyodun başında bazı taraftarların salondan çıkmasını değerlendiren Jasikevicius, şöyle konuştu: "Taraftarlarımızdan bizleri desteklemesini bekliyoruz, ancak bizim de sahada göstermemiz gereken sorumluluklar var. Gerçeği söylemek gerekirse, ben de tribünde olsam belki ben de erken çıkabilirdim."

Kızılyıldız Başantrenörü Ioannis Sfairopoulos'un Yorumları

Karşılaşmayı kazanan Kızılyıldız'ın başantrenörü Ioannis Sfairopoulos, oyuncularını etkili performansları nedeniyle kutladı. Sfairopoulos, Fenerbahçe'ye karşı deplasmanda oynamanın zorluklarına dikkat çekerek, "En iyi oyunumuzu oynamak için zorlu bir süreç geçirdik. Kazanmak için anahtarımız savunmamızdı. Fenerbahçe'nin iyi olduğu anlar vardı; ancak sonuna kadar önde kalmayı başardık," dedi.

Maçın ilk çeyreğinin önemine vurgu yapan Sfairopoulos, "Bu performansımızla rakibimizi şaşırttık. Kutlamak için çok erken, uzun bir maraton var. Ayaklarımız yere basarak çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Yeni bir takımız ve sezonun başındayız. Gelecek maçlar için Fenerbahçe'ye başarılar diliyoruz," ifadelerini kullandı.

THY Avrupa Ligi 3. Haftasında Fenerbahçe Beko ile Kızılyıldız, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda karşılaştı. Fenerbahçe Beko'nun başantrenörü Sarunas Jasikevicius, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr