04.10.2024-20:30 (Son Güncelleme:04.10.2024-20:30)

Fatih'te İki Kadın Cinayeti Sonrası İntihar

Fatih'te surlardan atlayarak intihar eden bir şüphelinin, intihar öncesinde iki kadını öldürdüğü belirlendi.

Fatih'te Şok Edici Olay

İstanbul'un Fatih ilçesinde meydana gelen üzücü bir olayda, bir kişi surlardan atlayarak intihar etti. Ancak bu intiharın ardında iki kadının cinayeti olduğu ortaya çıktı.

Emniyetin Açıklaması

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yaptığı bir açıklamayla intihar eden kişinin kimliğini ve olayın detaylarını kamuoyuna duyurdu. Ekipler, intihar eden şüphelinin, önce Eyüpsultan'da 19 yaşındaki A.H.'yi ve ardından Fatih'te yine 19 yaşındaki İ.U.'yu öldürdüğünü belirledi.

Olayın Ardındaki Gerçekler

Olay, 30 Eylül tarihinde yaşandı. Şüpheli S.Ç. (19) isimli gencin, saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan'da, ardından ise saat 16.00'da Fatih'te iki cinayet işlediği öğrenildi. İlgili güvenlik birimleri, olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Devam Eden Soruşturma

Soruşturma, polisin olay yerindeki ve çevresindeki delilleri toplamaya devam etmesiyle sürüyor. Toplumu derinden etkileyen bu olayın detayları, ilerleyen günlerde daha net bir şekilde aydınlatılacak.

Fatih'te surlardan atlayarak intihar eden şüphelinin, öncesinde iki ayrı ilçede iki kadını öldürdüğü tespit edildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, polis ekipleri, bir kişinin Fatih'teki surlardan atlayarak intihar etmesiyle ilgili çalışma başlattı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr