17.10.2024-22:33 (Son Güncelleme:17.10.2024-22:33)

Fatih Erbakan'dan Muş'ta Önemli Açıklamalar

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Muş'ta İslam birliği ve ahlaki erozyona dikkat çekti.

Fatih Erbakan Muş'ta Konuştu

Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan, Muş'ta gerçekleştirdiği basın toplantısında, dünyanın dört bir yanında Müslümanların maruz kaldığı zulüm ve sömürüye dikkat çekerek, bunun önlenebilmesinin İslam dünyasının birliğiyle mümkün olabileceğini vurguladı.

Muş'un Refah Partisi'ne Desteği Devam Ediyor

Muş'ta gerçekleştirdikleri programlar kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Erbakan, bu kentin Refah Partisi döneminde önemli bir oy rekoru kırdığını hatırlattı. Erbakan, Muşluların Milli Görüş'e olan ilgisinin bugün de devam ettiğini dile getirerek, halkın desteğinin her geçen gün artmakta olduğunu ifade etti.

Ahlaki ve Manevi Gerileme

Türkiye'nin ahlaki ve manevi erozyonla karşı karşıya olduğunu söyleyen Erbakan, "Ahlaki ve manevi kalitesi yüksek bir nesil yetiştirilmesi kaçınılmazdır. Aksi takdirde şiddet, uyuşturucu, yolsuzluk gibi sorunlarla başa çıkmak imkansız hale gelir." dedi.

Medyaya Eleştiri

Erbakan, medyadaki yayınların ülkenin kültürü ve değerleri ile uyumlu hale getirilmesi gerektiğini vurgulayarak, barış ve adalet çağrısında bulundu. Gazze ve Lübnan'daki olaylar üzerinden, İslam aleminin birlik içinde olmasının önemine dikkat çekti.

Türkiye'nin Dış Politikasına Vurgu

Erbakan, "Bu ateş çemberi Türkiye’ye doğru yaklaşıyor. Hem İslam dünyasındaki akan kanı durdurmak hem de Türkiye'nin güvenliği için İslam aleminin birleşmesi gerekiyor. Türkiye'nin dış politikasını bu doğrultuda yönetmesi şarttır." ifadelerini kullandı.

Toplantıya Katılanlar

Toplantıya, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Sacit Günbey, Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Müjdeci, MKYK üyesi Sadık Çat, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Cemal Yurtlu ve partili üyeler katıldı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Muş'taki programları kapsamında basın mensupları ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Erbakan (ortada), açıklama yaptı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr