18.10.2024-23:24 (Son Güncelleme:18.10.2024-23:24)

Fatih Erbakan Bitlis'te Aydınlar Belediyesini Ziyaret Etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Aydınlar Belediyesini ziyaret ederek, halkıyla buluştu ve teşekkür etti.

Fatih Erbakan Aydınlar Belediyesini Ziyaret Etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Bitlis’teki programları çerçevesinde Aydınlar Belediyesini ziyaret etti. Bu ziyaret, bölgedeki diğer etkinliklerinin ardından gerçekleştirildi.

Aydınlar'da Halkla Buluşma

Erbakan, Aydınlar beldesinde Belediye Başkanı İbrahim Ergün ve partililerle bir araya gelerek, belde sakinlerine destekleri için teşekkür etti. Ziyaretin ardından yaptığı konuşmada, “Bugün Bitlis'te önemli ziyaretlerde bulunduk. Bitlis, geçmişten beri Milli Görüş'e büyük teveccüh gösteren bir yer. Şimdi de Yeniden Refah Partisi’ne büyük bir destekleri var. Bitlis halkı bizi sıcak ve samimi bir şekilde karşıladı” diye ifade etti.

Yeniden Refah Partisi'nin Hedefleri

Erbakan, “Aydınlar Belediyemizde yapacağımız hizmetlerle Bitlis halkına Yeniden Refah Partimizi daha iyi bir şekilde tanıtma hedefimiz var. Hem teşkilatımızın hem de belediye başkanımızın çalışmaları ile Bitlis halkının gönlündeki yerimizi daha iyi bir noktaya taşımak istiyoruz. Belediye başkanımıza başarılar diliyorum” diyerek, yerel yönetimle işbirliğinin önemine vurgu yaptı.

Belediye Başkanı Ergün'den Destek

Belediye Başkanı Ergün, ziyaret sırasında Erbakan’ı beldelerinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi verdi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr