10.03.2021-12:01 (Son Güncelleme:10.03.2021-12:01)

Evdeki Kadınları Yan Odaya Alıp Ev Sahibini Vurdu

Samsun’da tartıştıkları kişinin evine gelen şahıslar, kadınların yan odaya geçmesini söyleyip tartıştıkları ev sahibi 29 yaşındaki Adnan K.'y tabancayla bacaklarından vurdu. Şüpheliler kaçtı, yaralanan ev sahibi ise hastaneye kaldırıldı.

Samsun'da tartıştığı şahsın evine gelen 4 kişi evde bulunan kadınların yan odaya geçmesini söyledi. Tartıştıkları ev sahibi Adnan K.'yi (29) tabancayla bacaklarından vurdu. Şüpheliler kaçarken, Adnan K. hastanede tedaviye alındı.

TABANCAYLA BACAKLARINDAN VURDU

Olay, dün saat 19.00 sıralarında İlkadım ilçesi Selahiye Mahallesi'nde gerçekleşti. Adnan K., 2'si kadın, 4 arkadaşı ile evdeyken kapı zili çaldı. Adnan K. kapıyı açınca kimliği belirsiz 4 kişi içeri girdi. Bu kişiler, evde bulunan kadınlardan yan odaya geçmelerini istedi. Bir süre sonra şüphelilerden biri, tartıştıkları ev sahibi Adnan K.'yi tabancayla bacaklarından vurdu.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Şüpheliler kaçarken, ihbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Adnan K. gelen ambulansla Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, Cinayet Bürosu ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr