05.04.2024-10:55 (Son Güncelleme:05.04.2024-10:55)

Euroleague’de Türk derbisi heyecanı: Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Euroleague’de bu hafta basketbol severleri Türk derbisi heyecanı bekliyor. Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes karşı karşıya gelecek. Karşılaşma özellikle Anadolu Efes için oldukça kritik bir öneme sahip olacak. Peki Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte maçtan notlar…

THY Euroleague’in 33. haftasında Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes karşı karşıya gelecek. Barcelona’nın Maccabi Tel Aviv’i mağlup etmesiyle beraber Play-off’ta yer almayı garantileyen Fenerbahçe Beko Anadolu Efes’i yenerek ilk 4 hedefine ilerlemeyi hedefliyor. Play-in potasıyla arasında 1 galibiyet fark bulunan Anadolu Efes ise Türk derbisinden mutlak galibiyetle ayrılmak zorunda. Peki Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes, Euroleague’in 33. haftasında karşı karşıya gelecek. 5 Nisan 2024 Cuma günü saat 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda başlayacak olan mücadele S Sport’ta canlı yayınlanacak.


Maç hakkında merak edilenler

Karşılaşmanın hakem triosu ise Ilija Belosevic (Sırbistan), Jordi Aliaga (İspanya) ve Arturas Sukys (Litvanya) olacak.

Fenerbahçe Beko'da genç oyuncu Yiğit Hamza Mestoğlu, Anadolu Efes'te ise Erten Gazi sakatlıkları nedeniyle maç kadrosunda yer almayacaklar.

Ligde son bir haftaya girilirken Playoff bileti almayı garantileyen ve ilk dört sıra mücadelesini sürdüren Fenerbahçe Beko, 20 galibiyet ve 12 yenilgiyle yoluna devam ediyor. Son altı maçından beşini kazanan Fenerbahçe, ligin altıncı sırasında bulunuyor.

muratcankilic@haber365.com.tr