01.02.2022-15:52 (Son Güncelleme:01.02.2022-15:52)

Eşinin Ölümüyle Yıkılan Ünlü Sunucu Ece Erken Yayınladığı Duygu Dolu Mesajla Herkesi Duygulandırdı!

Ünlü sunucu Ece Erken vefat eden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapmaya devam ediyor. İşte Erken’in paylaştığı o durumu…

Ekranların sevilen ismi ünlü sunucu Ece Erken, eşinin uğradığı silahlı saldırı sonrası zor günler geçirmeye devam ediyor. Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunucusu Bircan Bali ile Seren Serengil, yakın arkadaşlarının sağlık durumu hakkında bir açıklama yapmıştı. Ece Erken’in uyanmak istemediğini, sürekli uyku hapları aldığını ve ayakta dahi durmakta güçlük çektiğini söyleyen yorumcular, Erken’in doktorunun eğer ilaç içmeye bu denli devam ederse kalbinin durabileceğini söyleyerek korkutan bir açıklama yapmıştı. Henüz acısı çok taze olan ve eşinin öldüğüne inanamayan ünlü sunucu Ece Erken, sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak; ‘’Öyle içten ki yüreğimin en derinindeki yerin; çıkarası yok, çıkası yok, çıkarasım yok’’ ifadelerini kullandı.

ERKEN: HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN

Başarılı sunucu Ece Erken, eşinin vefatının ardından zor günlerinde yanında olan kişilere de sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür etmişti. Erken; “Hayatımı kaybettiğim şu süreçte bir an olsun beni yalnız bırakmayan, başta eşimin ailesi olmak üzere dostlarıma ve sizlere yaşamış olduğum tarifsiz acımdan ötürü teşekkür etme fırsatı bulamadım. Ancak bugün eşimin katillerinin yakalandığı haberinin bana verdiği güçle, başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu beyefendiye, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ve acımı paylaşan herkese teşekkür etmek isterim. Biz bu akşam canım kocamın duasını yaptık, dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun’’ diyerek kendisini bir an olsun yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etmişti.


DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr