21.10.2024-11:06 (Son Güncelleme:21.10.2024-11:06)

Ersan Parlatan'dan Umut Verici Açıklamalar

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan, takımının performansından memnun olduğunu ve geleceğe umutla baktığını belirtti.

Ersan Parlatan'dan Umut Verici Açıklamalar

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan, takımının sahada gösterdiği performanstan dolayı oldukça memnun olduğunu ifade etti.

Yaptıkları çalışmalar ve hedefleri ile ilgili AA muhabirine bilgi veren Parlatan, Almanya'da futbol hayatına 7 yaşında başladığından bahsetti. "Alman Genç Milli Takımı'nda forma giydim, çok yetenekliydim diyebilirim. Ancak, yaşadığım bazı şanssızlıklar ve sakatlıklar nedeniyle kariyerimi sekteye uğratan dönemler oldu," dedi.

2002 yılında Türkiye'ye dönerek Gençlerbirliği'nde 5 yıl profesyonel futbol oynadığını belirten Parlatan, "Ankara'da eşimi tanıdım ve burada aile kurdum. Daha sonra ailemizle birlikte Almanya'ya döndüm. 2019'da Göztepe'de yardımcı antrenörlük yaparak antrenörlük kariyerime başladım," şeklinde konuştu.

Keçiörengücü ile Hedefler

Parlatan, sezon başında Ankara Keçiörengücü ile anlaştığına ve fikirlerinin uyuştuğuna dikkat çekerek, "Takımda birçok transfer yaptık. Geçen sezon sıkıntılı günler geçiren Keçiörengücü, değişimi şart kıldı," dedi.

Trendyol 1. Lig'de 8 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve bir yenilgi elde ederek 13 puan topladıklarını ifade eden teknik direktör, "Çoğu maçta rakiplerimize oranla galibiyete daha yakın taraf olduk. Birkaç maçı kazanabilseydik, daha iyi bir konumda olabilirdik," diye ekledi.

Ankara'nın Süper Lig Hedefi

Başkent takımlarının Süper Lig'deki durumlarına da değinen Parlatan, "Süper Lig'de bir Ankara takımının olmaması acı bir durum. Bu başkente yakışmıyor," açıklamasında bulundu.

Altyapı çalışmaları üzerinde de durarak, "Altyapı koordinatörüyle sürekli iletişim halindeyiz. Genç oyuncularımıza fırsatlar vermek istiyoruz ve bu konuda çok açık bir yapım var," ifadelerini kullandı.

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan, Ankara Keçiörengücü'nde yaptıkları çalışmaları ve hedeflerini AA muhabirine anlattı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr