10.10.2024-10:29 (Son Güncelleme:10.10.2024-10:29)

Erdoğan'ın Arnavutluk Ziyareti Öncesi Tiran Bayraklarla Donatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Arnavutluk ziyareti öncesi Tiran sokakları Türk ve Arnavut bayraklarıyla süslendi.

Erdoğan'ın Arnavutluk Ziyareti İçin Tiran Hazırlanıyor

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştireceği Arnavutluk ziyareti öncesinde, başkent Tiran sokakları Türkiye ve Arnavutluk bayraklarıyla donatıldı. Şehrin merkezindeki önemli noktalar, Erdoğan'ın gelişini kutlamak amacıyla süsleniyor.

Bayraklarla Dolu Sokaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Arnavutluk'taki ziyaretinin güzergahı boyunca, Türkiye ile Arnavutluk'un simgeleri olan bayraklar yere serildi. Özellikle “Rahibe Teresa” meydanı, bu kutlamaların merkezine dönüşerek iki ülkenin dostluğunu simgeliyor.

Tiran Namazgah Camisi Açılışı

Erdoğan'ın ziyareti sırasında açılışı yapılacak olan, Türkiye tarafından inşa edilen Balkanlar'ın en büyük camisi olan Tiran Namazgah Camisi de bayraklarla süslenmiş durumda. Bu cami, iki ülke arasındaki ilişkilerin sembolü olacak.

Sonraki Durak: Belgrad

Arnavutluk'taki resmi temaslarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a geçerek burada da önemli görüşmeler gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün gerçekleştireceği Arnavutluk ziyareti öncesi başkent Tiran'ın sokakları Türkiye ve Arnavutluk bayraklarıyla süslendi. Ayrıca Erdoğan'ın ziyareti kapsamında açılışı gerçekleştirilecek, yapımı Türkiye tarafından üstlenilen Balkanlar'ın en büyük camisi konumundaki Tiran Namazgah Camisi de bayraklarla süslendi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr