15.10.2024-16:22 (Son Güncelleme:15.10.2024-16:22)

Erciyes'te Uluslararası Tenis Heyecanı

Erciyes'teki ITF Uluslararası Tenis Turnuvası, 26 ülkeden sporcuların katılımıyla devam ediyor. Şampiyonlar uluslararası puan kazanacak.

Erciyes'te ITF Uluslararası Tenis Turnuvası Sürüyor

Yüksek rakımda tenis tutkunlarını buluşturan ITF Uluslararası Tenis Turnuvası, Kayseri'nin Erciyes bölgesinde devam ediyor. Turnuva, Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) çatısı altında, Türkiye Tenis Federasyonu ve Megasaray Tenis Akademisi iş birliği ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Erciyes A.Ş. ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor.

Yüksek Rakımına Dikkat Çekildi

Tesisin kurulu olduğu Erciyes Hisarcık Kapı bölgesinde 12 kortta, Türkiye ile birlikte Almanya, Fransa, İngiltere, ABD, Rusya, Tayland, Kazakistan, İran, Kolombiya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gibi toplam 26 ülkeden sporcular üstünlük mücadelesi veriyor.

Tennis Organisation Temsilcisi Mert Güneş Saraçoğlu, turnuvanın geçmişte Antalya'da yapıldığını belirterek, "Bu yıl Türkiye'de ilk kez 2.300 rakımda Erciyes'te organize ediliyor," dedi. Saraçoğlu, yüksek rakımda oynayan birçok sporcunun performans artışı yaşadığını ve bunun kondisyonlarına olumlu yansıdığını vurguladı.

Şampiyonluk ödülü olarak uluslararası sıralamada 50 puan kazanacak sporcular, turnuvanın sonunda 3 Kasım'da belirlenecek.

Erciyes'te gerçekleştirilen ITF Uluslararası Tenis Turnuvası devam ediyor. Erciyes Hisarcık Kapı bölgesine kurulan tesisteki 12 kortta, Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Fransa, İngiltere, ABD, Rusya, Tayland, Kazakistan, İran, Kolombiya ve KKTC gibi 26 ülkeden sporcuların mücadeleleri sürüyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr