15.10.2024-16:08 (Son Güncelleme:15.10.2024-16:08)

Enplus Masters Kadınlar Tenis Şampiyonları Belirlendi

Enplus Masters Kadınlar Tenis Serisi'nde şampiyonlar Ankara, İstanbul ve İzmir'de mücadele eden sporcular belirlendi.

Enplus Masters Kadınlar Tenis Serisi Finalleri Tamamlandı

Enplus Masters Kadınlar Tenis Serisi'nin final müsabakaları büyük bir heyecanla sona erdi. Ankara, İstanbul ve İzmir'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen turnuvanın şampiyonları, TTF Ankara Tenis Eğitim Merkezi'nde düzenlenen final karşılaşmalarında belirlendi.

Şampiyonlar Açıklandı

30 yaş üstü kategorisinde Rabia Dündar, 40 yaş üstünde Meral Kasap ve 55 yaşında Hürmüz Atar şampiyonluk sevinci yaşadı.

Gösteri Maçı Dikkat Çekti

Turnuva sonrası gerçekleştirilen gösteri maçında, Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Cengiz Durmuş, Rabia Dündar ile birlikte milli sporcu İpek Soylu ve Hürmüz Atar takımları karşı karşıya geldi.

TTF Başkanı'nın Açıklamaları

Ödül töreninde bir konuşma yapan Durmuş, "TTF olarak tenisin yaşam biçimi olduğunu her zaman vurguluyoruz. En iyi sporcuları yetiştirmek ve başarılı turnuvalar düzenlemek görevlerimiz arasında yer alıyor. Ancak, tenisi sevdirmek ve bunu her kesime yaymak, hedeflerimize ulaşmamızda oldukça kritik bir rol oynuyor." dedi.

İpek Soylu'nun Gerçekleri

Milli tenisçi İpek Soylu, "Bu değerli organizasyonda yer almak benim için çok önemli. Tenis, gerçekten bir yaşam tarzı ve bu bilinci yediden yetmişe yaymak için elimizden geleni yapıyoruz," şeklinde konuştu.

Enplus Masters Kadınlar Tenis Serisi'nin finalleri Ankara Tenis Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. 55 yaş üstü finalinde Ayşim Karagülle (fotoğrafta) ile Hürmüz Atar karşı karşıya geldi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr