04.04.2022-23:57 (Son Güncelleme:04.04.2022-23:57)

Elraenn nedir, ne demek? Elraenn kimdir, nerede yayın yapıyor?

Oyunseverlerin buluşma noktası olan popüler Twitch platformunda başarılı yayıncıları arasında yer alan Elraenn isimli yayıncının paylaşımları sosyal medya gündeminde yer alamsıyla birlikte birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından Elraenn'in kim olduğu merak edilmeye başlandı. Türkiye'nin başarılı yayıncıları arasında yer alan Elraenn'in, kullanıdığı isminde anlamının ne olduğu da araştırmalara konu oldu. Elraenn'in nerede yayın yaptığı ise geniş bir kitle tarafından da merak ediliyor.

Oyun tutkunlarının buluşma noktalarından biri olan Twitch platformunda yaptığı başarılı yayınları sonrasında Elraenn isimli yayıncı, sosyal medya gündemindeki yerini aldı. Bunun üzerine birçok sosyal medya kullanıcısı Elraenn'i merak etmeye başladı. Geniş bir kitlenin dikkatini çeken Elraenn'in kullandığı isimde bir hayli dikkatleri çekiyor. Birçok kişi ise 'Elraenn nedir, ne demek? Elraenn kimdir?' gibi soruları internet üzerinden aratıyor.

Elraenn kimdir?

Başarılı bir YouTuber ve Twitch yayıncısı olan Elraenn'in gerçek ismi Tuğkan Gönültaş'tır. 1987'de ,İstanbul'da doğan Tuğkan Gönültaş namı diğer Elraenn, Twitch platformunda tam zamanlı olarak yayıncılık yapmaktadır.

Yeditepe Üniversitesi Endüstri Ürünleri ve Tasarımı Bölümü'nden mezun olan Gönültaş, 1 sene Amerika'da yaşamasının ardından vatani görevini yerine getirmek amacıyla Türkiye'ye geri dönmüştür. Askerliğini bitirmesinin ardından Eightborn adlı tekstil markasıyla ticarete atılmıştır.


Elraenn, oyunculuk ve tiyatro üzerine de eğitimler almıştır. Hayvanlara ve sürüngenlere karşı olan ön yargıyı yıkmak amacıyla Youtube'ye girmek isteyen Tuğkan Gönültaş "Karınca Çiftliğim" isimli Youtube kanalını açmıştır. Kanalın genel konsepti ise egzotik hayvanlarla ilgili videolar paylaşma üzerinedir. Daha sonra "Elraenn" ismiyle Twitch kanalını açan Tuğkan, sohbeti ve samimi tavırlarıyla geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştır.

JTG TV'nin Noobstar yarışmasının ardından Twitch platformunun en popüler yayıncılarından biri haline gelmiştir. Tuğkan Gönültaş, daha sonraysa JTG'nin House of Gamers yarışmasına katılarak her iki yarışmadan da iyi bir kitle kazanmıştır.

Elraenn'in kaç abonesi vardır?

2021 yılının Şubat ayından itibaren Tuğkan Gönültaş'ın Twitter hesabında 99 binden fazla, Instagram hesabında ise 950 binden fazla takipçisi bulunmaktadır. İki tane YouTube kanalı bulunan Tuğka'nın, Elraenn isimli kanalında ise 992 bin abonesi bulunmaktadır. İlk kanalı olan "Karınca Çiftliğim"de ise 574 bin abonesi vardır. Twitch kanalındaysa 2 milyon takipçisi vardır.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr