03.10.2024-12:44 (Son Güncelleme:03.10.2024-12:44)

Elmacı Dede'den Askerlere Elma Desteği

74 yaşındaki Muhammet Yılmaz, askerlere elma götürmek için bahçesinden topladığı elmaları İzmir'e ulaştırdı.

Elmacı Dede, Bahçesindeki Elmaları Askerlere Gönderdi

Denizli'de yaşayan 74 yaşındaki Muhammet Yılmaz, Ege Ordusu Komutanlığı'ndaki askerlere dağıtılmak üzere bahçesinden topladığı elmaları İzmir'e götürdü.

Askerlere Destek Olmanın Mutluluğu

Yurt içi ve yurt dışında operasyonlarda görev yapan askerlere elma götürmesi sebebiyle "Elmacı Dede" olarak tanınan Yılmaz, Türk bayrağıyla süslenmiş minibüsüyle Ege Ordusu Komutanlığı Tuğgeneral Hüdaverdi Ersoy Kışlası önüne geldi.

Yılmaz, Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamada, askerlere destek olmanın kendisine büyük bir mutluluk verdiğini ifade etti. Ayrıca, şunları ekledi:

"Şırnak, Hakkari, Van birliklerine ve hudut boylarındaki tüm askerlerimize manevi destek vermek için bunu bir görev edindim. Çünkü sevdamız vatan, bayrak ve İslam'dır. Buna vesile olmak için durmak yok, ta ki şehadet şerbetini içene kadar bu yolda ilerleyeceğim inşallah. Geçtiğim seferlerin sayısı 100'ü geçti, kat ettiğim kilometreler ise milyonu aştı. Ama Allah'a şükür, yolda kalmadım."

Bahçeden Kışlaya Elma Yola Çıkıyor

Muhammet Yılmaz, bahçesindeki elmaları soğuk hava deposunda saklayarak kış aylarında da askerlere ikram edebildiğini belirtti. Elmalar tükendiğinde irmik helvası yaparak askerlere götürdüğünü de dile getirdi.

Yılmaz, sonrasında kışlaya girerek getirdiği elmaları teslim etti ve askerlerin yüzlerindeki gülümseme onu daha da mutlu etti.

Denizli'de yaşayan 74 yaşındaki Muhammet Yılmaz, Ege Ordusu Komutanlığı'nda görev yapan askerlere dağıtılmak üzere bahçesinden topladığı elmaları İzmir'e getirdi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr