24.10.2024-12:46 (Son Güncelleme:24.10.2024-12:46)

Elif ve Arkadaşları 2: Perişler Vizyonda

TRT'nin yapımıyla hayata geçen 'Elif ve Arkadaşları 2: Perişler', minik izleyicilerle buluşmak için hazır.

Elif ve Arkadaşları'nın İkinci Filmi Vizyona Giriyor

Uzman psikologların desteğiyle hazırlanan TRT ortak yapımı 'Elif ve Arkadaşları 2: Perişler', yarın genç izleyicilerle buluşacak.

Serinin Devamı: Perişler

TRT Çocuk’un uzman çocuk gelişimcileri ve psikologlarıyla hazırlanan ilk film 'Elif ve Arkadaşları: Kapadokya'nın ardından gelen ikinci film 'Perişler', Elif ve arkadaşlarının gizemli bir dünya olan Perişler’deki maceralarını konu ediniyor.

Yenilikçi Animasyon Teknikleri

3D formatındaki bu yerli animasyon filminde daha önce kullanılmayan birçok teknik uygulandı. Filmin yapım ve yönetmenliğini İsa Doğmuş, senaryosunu Ayhan Yavuz Açıkgöz ve müziklerini İlke Ulaş Kuvanç üstlenmiştir.

Elif'in Yeni Maceraları

Kapadokya'daki maceraların ardından Elif, odasında oyuncak ayısıyla oynarken gizemli bir şekilde ortaya çıkan Periş ve onun yaramaz arkadaşı Tini ile karşılaşıyor. Bu karşılaşma, bir dizi komik ve eğlenceli olaylar zincirini başlatıyor. Filmin finalinde ise modern ve yöresel dans figürlerinin birleştiği sahne dikkat çekiyor.

Eğlenceli ve Öğretici Bir Film

Doğmuş, filmde Elif ve arkadaşlarının 'Zerre Medeniyeti'ne yapacağı yolculuğu heyecanla işlediklerini belirterek, "Bir ve beraber olursanız başaramayacağınız şey yok" mottosuyla karakterlerin kardeşliği vurgulanıyor. Doğmuş, tüm çocukları filme davet ederek, "Eğlenirken öğrenme" ilkesinin ön planda olduğunu söyledi.

Çocuklara Temiz İçerik Sunma Hedefi

Doğmuş, "Burada en büyük amacımız, çocuklarımıza temiz içerik sunacağımız bir proje ortaya koymak" diyerek, filmdeki şarkıların da oldukça beğenileceğini ifade etti. Film, çocuklara arkadaşlık ve birlikteliğin önemini öğretmeyi hedefliyor.

TRT'nin ortak yapımı animasyon filmi "Elif ve Arkadaşları 2: Perişler" yarın minik izleyicilerle buluşacak. TRT Çocuk'un uzman psikolog ve çocuk gelişim uzmanlarının katkılarıyla hazırladığı "Elif ve Arkadaşları: Kapadokya"nın ardından seri, "Perişler" ile devam ediyor. Animasyon filmin ikincisinde Elif ve arkadaşlarının, Perişlerin gizemli dünyasındaki maceraları konu ediliyor. Filmin yapımcı ve yönetmeni İsa Doğmuş, AA muhabirine konuya ilişkin açıklamada bulundu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr