07.10.2024-14:47 (Son Güncelleme:07.10.2024-14:47)

Edirne'de Öğrencilere Kan Bağışı Madalyası

Edirne'de kan bağışında bulunan öğrencilere, Türk Kızılay ve Milli Eğitim işbirliğiyle madalya verildi.

Edirne'de Kan Bağışında Bulunan Öğrencilere Ödül

Edirne'de, Türk Kızılay ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle başlatılan 'Okulumda Kan'panya' kampanyası kapsamında, okulda kan bağışçısı getiren öğrencilere madalya takdim edildi.

Plevne İlkokulu'nda Büyük Destek

Plevne İlkokulu'nda öğrencilere, okula iki kan bağışçısı getirmenin ödülü olarak madalya verileceği bildirildi. Kampanya, öğrencilerin velilerinin desteğiyle büyük ilgi gördü ve okul bahçesinde kısa sürede kalabalık bir kan bağış noktası oluştu.

Emniyet Müdüründen Destek

İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve eşi Aynur Karaburun, kızlarının okulunda düzenlenen kampanyaya katılarak destek verdiler. Karaburun çifti, sağlık çalışanlarına kolaylıklar diledi ve öğrencilere kan bağışının önemini vurgulayarak bir öğrenciyi tebrik etti.

Kan Bağışının Önemi

Emniyet Müdürü Karaburun, yıllardır düzenli kan bağışında bulunduğunu belirterek, vatandaşların bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini ifade etti. Kan bağışında bulunan Adem Topuz ise, ihtiyacı olanların sağlık bulması için bu ayrımın her zaman önemli olduğunu vurguladı.

Türk Kızılay, kampanyanın takvimine uygun şekilde kentteki diğer okullarda da devam edeceğini duyurdu.

Edirne'de okula kan bağışçısı getiren öğrencilere "Okulumda 'Kan'panya İyilik Elçisi" madalyası takıldı. Edirne Emniyet Müdürü Onur Karaburun (sol 2), Plevne İlkokulu'nda düzenlenen kampanyada bir öğrenciye madalya armağan etti.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr