02.10.2024-22:47 (Son Güncelleme:02.10.2024-22:47)

Edirne'de MHP'ye Yoğun İlgi: 643 Yeni Üye

Edirne'de düzenlenen MHP programında 643 kişi partiye katıldı, şehitler anıldı ve katılımcılara rozetleri takıldı.

Edirne'de MHP’ye Yeni Katılımlar

Edirne'de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen programda 643 yeni üye partiye katıldı. Etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Şehitler Anıldı

Programda, şehitler anılarak, katılımcılara rozetleri takıldı. Ayrıca, iki pehlivan arasında geleneksel yağlı güreş gösterisi de yapıldı.

Parti Felsefesi ve Eleştiriler

MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi İlker Yücel, MHP'nin Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri ve ideolojileri temelinde büyüyen bir siyasi anlayışa sahip olduğunu vurguladı. Yücel, son günlerde yaşanan gümrük kaçakçılığı olayından dolayı CHP'den istifa eden bağımsız Edirne Milletvekili Ediz Ün’ü eleştirerek, "Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalmak ifadesiyle bu olayın çeliştiğini" ifade etti.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu, Türk milliyetçilerinin ve ülkücülerinin yerinin MHP olduğunu belirterek, bir çağrıda bulundu: "Gelin bölünmeyelim, birleşelim, daha da güçlenelim."

İlgili Katılımlar

Programa, AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı, AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Engin Makak, Ülkü Ocakları başkanları, sivil toplum temsilcileri ve partililer katıldı.

Edirne'de MHP İl Başkanlığınca düzenlenen programda şehitler anıldı, partiye katılan 643 kişiye rozetleri takıldı. MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi İlker Yücel, programda konuşma yaptı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr