14.10.2024-17:29 (Son Güncelleme:14.10.2024-17:33)

Düzce'de İçme Suyu Hatları Yenileniyor: Sel ve Taşkınların Etkileri Gideriliyor

Düzce'de sel ve taşkınlardan etkilenen köylerde içme suyu hatları yenileniyor, 100 milyon liralık yatırım yapılıyor.

Düzce'de İçme Suyu Hattı Yenileniyor

Düzce'de, 2019 yılından bu yana yaşanan sel ve taşkınların etkileri nedeniyle hasar gören içme suyu şebekelerinin yenilenmesi çalışmaları sürüyor. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir ve Düzce Valisi Selçuk Aslan, Kiraztarla köyünde ilk etap ana su hattı yapım çalışmalarının açılışını gerçekleştirdi.

Su, Hayatın Temel Taşı

Keşir, burada yaptığı açıklamada, "Su, bir medeniyetin en temel unsuru. Su olmadığında diğer tüm ihtiyaçların bir anlamı kalmıyor. Özellikle kadınlarımız bu durumdan en çok etkileniyor; tarımsal faaliyetler ve hijyen sorunları ortaya çıkıyor." dedi.

Yatırımlar Devam Ediyor

Düzce'nin su altyapısına yapılan yatırımlara da değinen Keşir, "Kentimize, burada 1,5 milyon lirayı içeren toplamda 100 milyon liranın üzerine çıkacak su ödeneği ayırdık. Devlet ve millet el ele vererek şehrimizin sorunlarını tek tek çözeceğiz." şeklinde konuştu.

Vali Aslan'dan Açıklama

Vali Selçuk Aslan, 2019'dan bu yana meydana gelen doğal afetlerin su şebekelerine ve ulaşım altyapısına zarar verdiğini vurgulayarak, "Bu sorunları gidermek için aktif bir plana sahibiz. Su hayatın kaynağıdır ve bu nedenle su altyapısına öncelik verdik." ifadelerini kullandı.

Güven Tazeleyen Başkanlar Ziyaret Edildi

Ayrıca Ayşe Keşir, AK Parti'nin gerçekleştirdiği ilçe kongrelerinde güven tazeleyen Çilimli İlçe Başkanı Süleyman Kazancı ve Cumayeri İlçe Başkanı Şener Şen’i hayırlı olsun ziyaretinde bulunmayı da ihmal etmedi.

Düzce'de, 2019'dan bu yana etkili olan sel ve taşkınların zarar verdiği içme suyu şebekelerinin yenilenmesi için başlatılan çalışmalar devam ediyor. Düzce Valisi Selçuk Aslan, söz konusu afetlerden etkilenen Çilimli ilçesine bağlı Kiraztarla köyünde, İl Özel İdaresince başlanacak ana isale su hattı yapım çalışmalarının açılışı için bölgeye giderek konuşma yaptı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr