25.10.2024-17:53 (Son Güncelleme:25.10.2024-17:53)

Düzce'de Engelsiz Yaşam Merkezi Yeni Bir Hayvan Dostu Sahiplendi

Düzce'deki rehabilitasyon merkezinden bir köpek yavrusu, Engelsiz Yaşam Merkezi tarafından sahiplenildi.

Düzce'de Yeni Bir Hayvan Dostu

Düzce’deki rehabilitasyon merkezinde bulunan bir köpek yavrusu, Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim Uygulama Okulu Engelsiz Yaşam Merkezi tarafından sahiplenildi. Böylece sevimli yavru, yeni yuvasına kavuşmuş oldu.

Rehabilitasyon Süreci ve Sahiplendirme

Belediye yetkilileri, yaralı, hasta ve sahipsiz hayvanlara yönelik gerçekleştirdikleri çalışmalara dikkat çekerek, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde hayvanların tedavi ve rehabilitasyon süreçlerinin yürütüldüğünü belirtti. Bu süreçlerin ardından, hayvanlar sahiplenilmek üzere uygun adayı beklemektedir.

Talep ve Teslimat Süreci

Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim Uygulama Okulu, belediyenin www.pati.duzce.bel.tr platformu üzerinden hayvan sahiplenme talebinde bulundu. Bu talebe karşılık olarak, tüm sağlık kontrolleri tamamlanmış ve kısırlaştırılmış köpek yavrusu, Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Cihan Ünal ve Veteriner İşleri Müdürü Gönül Asuk tarafından okul yönetimine teslim edildi.

Öğrencilerden Özel Bir İsim

Okulun özel öğrencileri, yeni üyesine "Yumak" adını verdi. Yumak, okul bahçesinde oluşturulan hayvan bakım atölyesine yerleştirildi. Ayrıca okul yönetimine, sahiplenilen köpek için bir "can dostu" sertifikası verildi.
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr