13.10.2024-15:41 (Son Güncelleme:13.10.2024-15:41)

Dursun Gözel, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığına Aday Oldu

Dursun Gözel, TİESF başkanlığı için adaylığını açıkladı; sporu toplumsal sorunların çözümünde bir araç olarak kullanmayı hedefliyor.

Dursun Gözel Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu'na Adaylığını Duyurdu

Dursun Gözel, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu (TİESF) başkanlığına aday olduğunu resmi olarak açıkladı. Gözel, Ankara'da Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) şubesinde düzenlediği basın toplantısıyla bu kararını duyurdu.

Spora Başlangıcı ve İhtiyaç Duyduğu Destekler

2000 yılında spor hayatına adım atan eski işitme engelli milli güreşçi, yarışmalar sırasında yaşadığı sağlık sorunlarıyla birlikte işitme kaybının arttığını ifade etti. Gözel, "Genetik olarak kısmi duyma kaybım vardı ve aktif güreş hayatımda yaşadığım darbeler sonucu bu kayıp arttı. 2003 yılında TİESF ile yollarım kesişti. Avrupa ve dünya şampiyonlukları ile şanlı bayrağımızı temsil etme şansı buldum" şeklinde konuştu.

Sosyal Sorumluluk ve Hedefler

Gözel, sporu, işitme engelli bireylerin iletişim sorunlarını gidermek ve toplumsal sorunları aşmalarında bir araç olarak kullanmayı amaçladığını belirtti. "Her bir köşede spor ailemizin bir parçası olamamış hiçbir işitme engelli kardeşimiz kalmayana dek durmadan çalışacağız. Hep birlikte sessizlerin sesi olacağız" şeklinde sözlerini tamamladı.

Dursun Gözel, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi'nde düzenlediği basın toplantısında, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu (TİESF) başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr