05.05.2018-13:05 (Son Güncelleme:05.05.2018-12:53)

Dünya Kupası Öncesi Fransa’ya Şok!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal’de forma giyen Laurent Koscielny, sakatlığı sebebiyle Rusya’da gerçekleşecek 2018 FIFA Dünya Kupası'nda Fransa formasını giyemeyecek.

Arsenal'in 32 yaşındaki defans oyuncusu Laurent Koscielny, sakatlığı yüzünden 14 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında Rusya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2018 FIFA Dünya Kupası'nda Fransa Milli Takımı'nın kadrosunda yer alamayacak.

Fransa Futbol Federasyonunun resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, Koscielny'nin geçirdiği sakatlık yüzünden Dünya Kupası'nda yer alamayacağını açıklayan Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps, "Koscielny'nin yokluğu bizim için çok büyük bir kayıp. Son iki şampiyonada Fransa Milli Takımı'nda bulunan önemli bir oyuncu. Üst seviye karşılaşmalarda forma giymeye alışık, uluslararası deneyime sahip, takımda sevilen ve örnek bir futbolcu." ifadelerini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşında Arsenal'in Atletico Madrid'e 1-0 mağlup olarak elendiği karşılaşmanın 12. dakikasında sağ ayağından sakatlık geçiren 32 yaşındaki futbolcu, mücadeleye devam edememişti.

Tecrübeli defans oyuncusu, 51 defa Fransa Milli Takımı'nın formasını giydi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr