23.10.2024-14:27 (Son Güncelleme:23.10.2024-14:28)

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, İyilik Haftası’nı Duyurdu

İyiliğe Gönüllü Ol Hayır Çarşısı'nın açılışında konuşan Erbaş, 13-20 Mart'ın İyilik Haftası olarak kutlanacağını açıkladı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan İyilik Haftası Duyurusu

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “İyiliğe Gönüllü Ol Hayır Çarşısı”nın açılışına katıldı. Bu etkinlik, Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (KAGEM) tarafından Kocatepe Camisi avlusunda düzenlendi.

İyilik Haftası Kutlamaları

Etkinlikte konuşan Erbaş, gelecek yıldan itibaren 13-20 Mart tarihleri arasında “İyilik Haftası” olarak kutlanacağını belirtti.

Yardım ve Dayanışma Vurgusu

Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) kadın kollarının her ilde etkinlikler düzenlediğini ifade etti. Erbaş, “Derdimiz Allah rızasıdır, insanlara yardımcı olmaktır”

İyilik İçin Yeni Projeler

İslam medeniyetinin en önemli özelliğinin iyilik yapmak olduğunu vurgulayan Erbaş, “Dünyayı iyilik değiştirecek” ifadesini kullandı. Ülkenin pek çok iline ulaşmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Uluslararası Yardımlar

Yurt içindeki 81 il ve 922 ilçeye yardım götürdüklerini ve Kurban Bayramı'nda 149 ülkeye yardım ulaştırdıklarını ifade eden Erbaş, bu yıl yapılacak çalışmalara dair planlarını paylaştı.

Hayır Çarşısı'na Geniş Katılım

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İzani Turan, açılışta yaptığı konuşmada, “Hayır atölyeleri” ile kurulan hayır çarşısına 21 ilden katılım sağlandığını söyledi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş (sol 2), Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın Aile ve Gençlik Merkezince (KAGEM), Kocatepe Camisi avlusunda düzenlenen "İyiliğe Gönüllü Ol Hayır Çarşısı"nın açılışına katıldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr