07.05.2022-15:22 (Son Güncelleme:07.05.2022-15:22)

Disney Plus türk dizisi Kaçış fragmanı yayınlandı!

Disney Plus’ta bulunan ilk Türk dizisi Kaçış’ın ilk fragmanı yayımlandı. Dizi, platformdaki ilk Türk içeriği olarak açıklandı ve setten paylaşılan fotoğraflarıyla da büyük ilgi uyandırdı. Dizinin yayınlanan ilk tanıtım filmi de gündeme bomba gibi düştü. İzleyiciler Disney Plus’ta yayınlanacak olan ilk Türk dizisi Kaçış’ı merakla beklemeye başladı.

Disney Channel kapandıktan sonra yerine açılan Disney Plus adından söz ettirmeye devam ediyor. İçeriklerini ücretli olarak kullanıcılara sunacak olan Disney Plus’ın ilk Türk yapımı Kaçış dizisinin fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını O3 Medya ve Same Film’in yaptığı Kaçış dizisinin hikayesinde Engin Akyürek imzası bulunuyor. Dizinin senaryosunu Ali Doğançay kaleme alırken, yönetmek koltuğunda Yağız Alp Akaydın yer alıyor.

Disney Plus’ın ilk Türk dizisi olan Kaçış, Orta Doğu’da yaşananları, insanlık dramını izleyicilere aktarıyor. Olaylar, dizinin başrolündeki Engin Akyürek’in can verdiği Mehmet karakteri tarafından izleyiciye anlatılıyor. Macer, dram ve aksiyon türlerinin harmanlandığı dizide başrolde yer alan Engin Akyürek dışında, oyuncu kadrosunda İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın ve Levent Ülgen gibi ünlü isimler yer alıyor.


Dizinin konusu

Disney Plus’ın ilk Türk dizisi olan Kaçış, savaş fotoğrafçısı Mehmet’in ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin yolunun bir Ezidi köyünde kesişmesiyle başlıyor. Sınırdan gizlice geçen ve yapılan baskında radikal terör örgütünün eline düşen bu grubun başından geçenler, içine düştükleri dram ve kaçış serüvenleri aksiyon dolu bir şekilde izleyiciye aktarılıyor. Bir araya gelen araştırma ekibinin içine düştükleri kıskaçtan kurtulmak için verecekleri mücadele ve Orta Doğu’daki insanların dramının heyecanlı bir dille anlatıldığı Kaçış dizisi Disney Plus’ta izleyiciyle buluşacak.


DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr