19.09.2024-16:38 (Son Güncelleme:19.09.2024-16:38)

Dilan Polat Sosyal Medyaya Geri Döndü: Akşam Canlı Yayın Bile Açacak!

Kara para aklama suçundan tutuklanan ve 9 ay sonra serbest kalan Dilan Polat, sosyal medyaya geri döndü. Paylaşım yapmayacağım diyen Dilan Polat, sıklıkla paylaşım yapmaya, takipçileriyle dertleşmeye devam ediyor.

Kara para aklama ve örgüt kurma gibi suçlardan tutuklanan ve 9 ay sonra tahliye edilen Dilan Polat, artık daha dikkatli olacağını ve sosyal medyayı eskisi gibi artık kullanmayacağını söylemişti. Ancak Dilan Polat'ın sosyal medya detoksu çok uzun sürmedi. Polat, eşinin tahliye olmasının ardından sık sık paylaşımlarına devam etti.

Sosyal medya hesabından sürekli gün içinde yaşadıklarını ve cezaevi sürecinde yaşadıklarını anlatan Polat, takipçileriyle dertleşmeye başladı.

8 Tane İlaç Kullanıyor

Dilan Polat, istese bile çok fazla uyuyamadığını, gece bazen 3'te bazen de 5'te istemeden uyandığını söyledi. Yemek yemekte zorluk yaşadığını, hiçbir şey yiyemediğini belirten Polat, toplam 8 tane ilaç kullandığını açıkladı.


Yorumlardan Şikayetçi

Sosyal medya fenomeni olan Polat, kendisine yapılan yorumlardan şikayetçi olduğunu söyledi. Polat, yapılan yorumlardan rahatsız olduğunu ve böyle devam etmesi halinde artık hesabını gizleyeceğini açıkladı. Çok özel takipçi kitlesine sahip olduğunu belirten Polat, takipçilerinin kendisine yeteceğini söyledi.


Eltisiyle Küs Olduğu İddialarını Yanıtladı

Sosyal medyada gündeme gelen Dilan Polat ve eltisi Hazal Erdoğan'ın küs olduğu şeklindeki iddialara da yanıt verdi. Polat, bu iddiaların doğru olmadığını, eltisiyle konuştuğunu ve Hazal'ın bir seyahat için şehir dışında olduğunu belirtti.


Akşam Yayın Açacak

Dilan Polat, bugün dışarıda lüks bir mekanda bir şeyler içerken sosyal medya hesabından takipçilerine canlı yayın açtı. Kısa bir süre sonra yayını kapatan Polat, akşam tekrar yayın açacağını duyurdu.

damlaeroglu@haber365.com.tr