24.10.2024-12:34 (Son Güncelleme:24.10.2024-12:34)

Didem Karagenç Avrupa Şampiyonası'na Katılım Hedefinde

Didem Karagenç, A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 2025 Avrupa Şampiyonası hedefi için tam anlamıyla kenetlendiğini vurguladı.

Didem Karagenç'ten Avrupa Şampiyonası Mesajı

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın deneyimli orta saha oyuncusu Didem Karagenç, 2025 Avrupa Şampiyonası öncesinde takımın hedefine yönelik duygularını paylaştı. Didem, "Avrupa Şampiyonası'na gitmek için tam anlamıyla kenetlendik. Bu durumu iliklerimize kadar hissediyoruz ve ülkemize büyük bir gurur yaşatmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Play-off Sürecine Hazırlık

Didem, 29 Ekim tarihinde oynanacak olan Ukrayna ile yapılacak play-off maçlarına hazırlık sürecinin kritik önem taşıdığına dikkat çekti. "Tarihi bir kamp dönemindeyiz. Ukrayna ile oynayacağımız bu iki maç, tarihide önemli bir yer tutuyor. İlk defa play-off aşamasına geçtik ve Avrupa Şampiyonası'na bu kadar yakın olduğumuz için heyecanlıyız" dedi.

Rakipleri Değerlendirdi

Ukrayna'nın güçlü bir rakip olduğunu belirten Didem, "Ukrayna'nın çoğu oyuncusu Avrupa liglerinde mücadele ediyor. Ancak biz de kendimizi bu noktada kanıtlamış bir ekibiz. Elimizden gelenin en iyisini yaparak, play-off sürecini geçeceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Taraftar Desteği Önemli

Yarın Esenler Erok Stadı'nda oynanacak olan maç öncesinde taraftarlara seslenen Didem Karagenç, "Bizi yalnız bırakmasınlar. İlk müsabakamızda yanımızda olsunlar" dedi. Ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda milli müsabakaya çıkmanın kendileri için çok özel bir duygu olduğunu da sözlerine ekledi. "O gün hep birlikte, bu ülkenin güçlü kadınlarını tüm dünyaya göstereceğiz" diyerek destek çağrısında bulundu.

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın tecrübeli oyuncusu Didem Karagenç, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr