05.10.2024-07:08 (Son Güncelleme:28.09.2024-20:10)

Define Ararken Bulduğu Sandıktan Çıkanlar Ağızları Açık Bıraktı!

Rus kökenli bir adam defile bulmak için kazılara başladı. Toprağın metrelerce altından çıkan sandığın görenleri şoke etti.

Türkiye’de ve dünyada şüphesiz kısa yoldan zengin olmak için insanlar başka başka yollara başvuruyor. Kimi insanlar ise uzun sürecek planlar hazırlıyorlar. Çalışıp hakkı ile para kazanmak yerine kurnazlık yaparak para kazanmak için kısa yoldan çözümler buluyorlar.

Her insanın hayalidir zengin olmak. Ama insanlar bu hayallerini gerçekleştirmek için farklı yollar seçer. Kimi insanın seçtiği yollar yasalken kimi insanın seçtiği yollar ise yasa dışıdır. Kısa yoldan para kazanmak isteyen insanlar da genellikle dinen de haram bir yöntem olan yasadışı para kazanmayı tercih ederler. Bu insanlar, yıllarca eğitim görmüş ve gördüğü eğitim doğrultusunda yasal bir şekilde işlerini yapan insanların haklarına girerler.

DEFİNE ARARKEN SANDIK BULDU

Para o kadar hayatımızın merkezine haline geldi ki para olmayınca dışarı bile çıkamıyoruz. Bir alışveriş merkezi bile insanın orada sadece vitrinleri gezmesine bile izin vermiyor. Mimarların alışveriş merkezlerine yaptıklarını tasarımlar ile insanlar çok gezmek zorunda kalıyorlar. Çünkü aşağı inebilmek için yürüyen merdivenler hep birbirinden uzakta. Bu sebeple de insanlar işleri bittiğinde alışveriş merkezinden çıkmak isteseler bile yürümek zorundalar. Dolayısıyla insanlar alışveriş merkezinde bir diğer merdivene yürürken gördükleri mağazalarda dikkatleri çeken ürünlere bakmak istiyor. Yapılmak istenen de bu. Müşteriyi mağazaya çekip para kazandırmak.

Bir kişi de kısa yoldan para kazanmak için define aramaya çıktı. Define aramaya çıkan kişi ise bulduğu sandıktan çıkanları görünce gözlerine inanamadı. Kısa yoldan para kazanmak isteyen bu kişi, aradığı define üzerinde yıllarca düşünüyor ve planlar kuruyordu. Definenin nerede olduğunu bulabilmek için uzun yıllar definenin izini sürdü.

SANDIĞIN İÇİNDEN ÇIKANLARLA ŞOK OLDU

Kişinin aradığı define tam tamına 70 yıldır toprak altında gizleniyormuş. Define, 2 metre uzunluğunda ve tam 120 kilo ağırlığında. Rusya’da geçen olayda define arayan kişi, aldığı dedektör ile define aramaya başladı. Dedektör ile define arayan adam kazdığı çukurda İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma, yaklaşık 70 yıldır toprak altında olan sandık buldu. Adam, bulduğu sandığın içinde Nazi askerine ait olduğun şeyler buldu.

Define Ararken Bulduğu Sandıktan Çıkanlar Ağızları Açık Bıraktı! Birtakım Rus kökenli kişilerin yıllardır izini sürdükleri defineden şoke olacakları şeyler çıktı! Define, tam 70 yıldır toprak altında, 2 metre uzunluğunda 120 kilo ağırlığında. Rusya’da dedektör ile define arayan rus kökenli adam defineyi bulabilmek için çukur kazdı. Rus kökenli adamın kazdığı çukurdan İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma, yaklaşık 70 yıldır toprak altında olan sandık buldu. Bulunan sandığın içinden Nazi askerine ait olduğu anlaşılan, üzerinde gamalı haç bulunan nişan ve nazi askeri kaskı da çıktı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR

TÜBİTAK Başkanı Koronavirüs Aşısı ve İla...

Kurye Terörü! Sipariş Götürdüğü Binaya İ...

Kavun Çekirdeğinin Faydaları Neler?

Define Ararken Bulduğu Sandıktan Çıkanla...

Cinsel İçerikli Görüntüleri İnternete Sı...

Kırklareli'de Selim Dede Aşı Olurken Göz...

Burdur'da Yavruları Ölen Köpek Kediyi Em...

Batman'da Aralıksız Hapşıran Kız Sağlığı...

Ankara'da İş Yerini Ateşe Verdi

Bursa'da Koronavirüse Rağmen Sokak Düğün...

Macron'un İgor Matoviç’e Şemsiye Açtığı...

Halk TV Sokak Çağrısını Savundu

TikTok'ta İnsan Kaçakçılığı Reklamı Yayı...

Rusya'da Facia

İlk Milli Gemisavar Füzesi 'Atmaca' Test...

Çatıya Çıkan Adama Yapılanlar Kan Dondur...

Merve Boluğur'dan Erkekleri Kızdıracak C...

Polise Rüşvet Teklifinin Görüntüleri Ort...

Doktoru Darbeden Hastanın İfadesi Ortaya...

Ruhsar Pekcan, Diyarbakır Annelerine Kar...

Akşener'den HDP Sorusuna İlginç Yanıt!

Volkan Buzulu İlgi Odağı Oldu

Arnavutköy'de 2 Küçük Çocuğun Hırsızlığı...

Ziya Selçuk Öğretmenlerin Aşılama Süreci...

Hindistan'da Baltalı Saldırganın Dehşete...

Ölü Bulunan Manisalı 4 Gencin Son Anları

Bakırköy Sahilinden 'Pes' Dedirten Görün...

Hindistan'da Dezenfektan İçen Konuşmacın...

Bartın'da Çukura Düşen İneğe AFAD Müdaha...

Hasan Öztürk, Elfin Tataroğlu Arasında G...