18.09.2020-17:19 (Son Güncelleme:18.09.2020-17:02)

Darp Etti, Isırdı, Aracına Zarar Verdi! O Anlar Kamerada

Adana’da doğru park etmeyen bir sürücüyü uyaran toplu taşıt şoförü, hem darp edildi hem de ısırıldı. Hadisenin yaşandığı anlar araç kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Adana’da özel halk otobüsü şoförü Kemal Bilgiç, 15 Eylül tarihinde hareket halindeyken yol kenarına doğru park etmediği için trafiği yavaşlatan aracın şoförünü uyarınca aralarında kavga çıktı.

Otobüs şoförüyle yanlış park eden aracın şoförü arasındaki sözlü atışma, kavgaya dönüştü. Kavga esnasında araç şoförünün yanındaki çocukları, Bilgiç’e saldırdı.

Bilgiç, o an yaşadığı panikle otobüsün içine kaçmaya çalıştı fakat dövülmekten kurtulamadı.

Otobüs şoförü Bilgiç kavga esnasında karnından da ısırıldı. Otobüsün içine kaçarak saldırganlardan kurtulan Bilgiç’in aracına da kavga ettiği kişiler zarar verdi. Bu esnada otobüsteki vatandaşlar korku dolu dakikalar yaşadı.

Bilgiç, otobüse bindiği an karnından ısırıldığını anladı. Otobüsteki yolculara da 'Beni biri de karnımdan ısırmış' ifadeleriyle gösterdi. Vatandaşlar Bilgiç’in karnını görünce hayret etti.

Bilgiç, olayın ardından oradan uzaklaşıp emniyet güçlerini arayarak şikayetçi oldu. O dakikalar ise anbean otobüsün güvenlik kamerasına kaydedildi.

Yaralanan otobüs şoförü, hastanede tedavi alıp, darp raporu aldıktan sonra saldırganlardan şikayetçi oldu.

Videoda, Bilgiç’in üç şahıs tarafından saldırıya uğradığı, bu esnada otobüsteki vatandaşların da bu şahısları durdurmaya çalıştığı anlar görüldü.

Bilgiç’i darbeden bir şahsın kendine hakim olamayarak aracın üstüne çıkarak saldırmaya sürdürdüğü, bir müddet sonra da saldırgan şahısların oradan ayrıldığı görüldü.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr